Jaguar Jacob Schaap
 
SPECIAL VEHICLE OPERATIONS
(SVO) 

Luxe, prestaties en technologie naar een absoluut topniveau
gebracht om unieke Jaguar modellen te maken.

SVO levert exclusieve modellen, in beperkte aantallen geproduceerde collectors editions, en high specification-modellen.
Elke auto is een toonbeeld van het beste van Jaguar, met opzienbarende prestaties, ongeëvenaarde luxe en baanbrekende technologie.

SVO TECHNICAL CENTRE. 

De thuisbasis van SVO is ons gloednieuwe Technical Centre in Warwickshire, Engeland – het resultaat van een investering van 20 miljoen Britse pond. Deze gespecialiseerde productielocatie is het Centre of Excellence van Jaguar Land Rover en biedt plaats aan een team van 200 experts op het gebied van autotechniek. Het hoofdkwartier van SVO beslaat een oppervlakte van 20.000 m2 en beschikt over meer dan 40 compartimenten voor technische inspectie en een lakstraat van wereldklasse.

 

F-TYPE SVR


De F-TYPE SVR is een auto die de lat aanmerkelijk hoger legt.
Met state-of-the-art materialen en geavanceerd aërodynamisch design laat deze F-TYPE het alledaagse ver achter zich.

De V8 motor met 575 pk zorgt voor een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 3,7 seconden. De nieuwe configuratie van de aërodynamica en een achterspoiler van actieve koolstofvezel verminderen de luchtweerstand voor pure snelheid. Tegelijkertijd verlagen ze de liftcoëfficiënt met 45 procent, voor nog meer stabiliteit in bochten. Met intelligente All Wheel Drive is dit een echte supercar voor alle weersomstandigheden, met een topsnelheid van maar liefst 322 km/h . De F-TYPE is lichter, krachtiger, aërodynamischer en daarmee sneller gemaakt.

BEKIJK DEZE UITVOERING

XE SV PROJECT 8

De meest extreme performance Jaguar ooit.


BEKIJK DEZE UITVOERING