Jaguar Jacob Schaap
 

Houd uw Jaguar in topconditie. Laat het onderhoud over aan onze Jaguar specialisten. 

Maak een werkplaatsafspraak

ONDERHOUD EN REPARATIES

 

 

Jaguar staat voor kwaliteit en comfort dat werkelijk niets te wensen overlaat. Om te garanderen dat uw Jaguar optimaal blijft presteren, is regelmatig onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften van essentieel belang.

APK

 

De APK keuring van uw Jaguar is een veiligheids- en milieucheck, die periodiek uitgevoerd dient te worden. Hierbij worden onder andere de remmen, het onderstel, de banden, de verlichting en de carrosserie van uw Jaguar gecontroleerd. Ook wordt gekeken naar de samenstelling van de uitlaatgassen. 

Lees meer

AIRCOSERVICE

 

Het is belangrijk om uw airconditioning jaarlijks te laten controleren om een optimale werking veilig te stellen. Als er te weinig koelmiddel in het aircosysteem zit, kan deze kapot gaan. Bij onze aircoservice wordt gekeken naar eventuele lekkages en wordt het koelmiddel weer op peil gebracht.

Lees meer

Reparaties

 

Een reparatie is soms helaas onvermijdelijk, ook als u uw auto in topconditie houdt. Zeker als uw auto al een aantal jaar meegaat, moet er soms iets vervangen of gerepareerd worden. Ook kan het zijn dat u een ongeluk gehad heeft en snel weer op weg wil, waarvoor een reparatie noodzakelijk is.

Lees meer

Onderdelen

 

Originele Jaguar onderdelen zijn ontworpen, ontwikkeld en tot het uiterste getest om tegen alles bestand te zijn. Daarom is het belangrijk om originele onderdelen te gebruiken bij het onderhoud van uw Jaguar. Als erkend leverancier hebben wij toegang tot deze onderdelen, zelfs binnen 24 uur.

Lees meer