Jaguar Jacob Schaap
 

Benieuwd naar onze aanvullende services of wilt u een afspraak maken om gebruik te maken van één van onze services? Bij Jacob Schaap staan wij voor u klaar.

Neem contact met ons op

Comfort Services

 

 

 

We weten hoeveel uw Jaguar voor u betekent. Waarom? Omdat het evenveel betekent voor ons. Daarom ondersteunen wij u met een aanvullend dienstenprogramma, zodat u volop van uw Jaguar kunt genieten.

 

Haal- en brengservice

Verliest u niet graag tijd aan het brengen van uw Jaguar naar onze werkplaats en het daar later weer ophalen van deze? Wij nemen deze taak graag van u uit handen door u weg te brengen en weer op te halen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van deze service.

Lees meer

Vervangend vervoer

Het is uiteraard erg vervelend als uw Jaguar bij ons in de werkplaats staat en u hierdoor in de tussentijd geen auto tot uw beschikking heeft. Als u op dat moment behoefte heeft aan vervangend vervoer, kunt u bij ons in Lelystad een vervangende auto huren. Zo blijft u de gehele dag mobiel! 

Lees meer

Fabrieksmodificaties

Als u uw Jaguar volledig naar eigen smaak wilt personaliseren als deze uit de fabriek komt, bent u bij Jacob Schaap aan het goede adres. Wij zullen ervoor zorgen dat al uw wensen werkelijkheid worden! Ook kunt u bij ons terecht voor technische updates. Door het constant optimaliseren van de Jaguar modellen komt het voor dat we bepaalde ontwikkelingen met terugwerkende kracht op uw auto willen installeren. Dit kan ook nog plaatsvinden buiten de garantieperiode om en is meestal gratis.

Lees meer

Handleidingen

Onze moderne Jaguar modellen omvatten tal van systemen en functies. Om hier het meeste uit te halen, kan het nodig zijn om deze goed te bestuderen, zodat u ze optimaal en zonder na te hoeven denken kunt bedienen. De informatie over deze functies is terug te vinden in de handleidingen van uw Jaguar. Deze zijn zowel online beschikbaar, als op papier bij levering van uw auto. Daarnaast zijn er een aantal instructievideo's te bekijken waarmee u uw Jaguar nog beter leert kennen.

Lees meer