Jaguar Jacob Schaap
 

Banden

Een lekke band? Uw zomer- of winterbanden wisselen? Deze de rest van het seizoen opslaan in ons bandenhotel? Neem contact met ons op!

Zomer- en winterbanden

Bij verschillende weersomstandigheden horen verschillende typen banden. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u goed adviseren welk type banden uw Jaguar nodig heeft, zodat u altijd op de juiste banden rondrijdt. Vraag ons ook eens naar onze aanbiedingen, vaak hebben wij mooie acties waarin velgensets in combinatie met banden aangeboden worden. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor banden reparaties of wanneer u een klapband heeft gehad.

Lees meer

Bandenhotel

Als u in de winter op winterbanden rijdt en de rest van het jaar op zomerbanden, is het logisch dat u behoefte heeft aan een plek om één van deze banden- of wielensets op te slaan. Bij Jacob Schaap kunt u uw set banden of wielen op laten slaan, zodat u hier niet zelf mee hoeft te sjouwen en uw ruimte thuis voor andere dingen kunt besteden. Wanneer u uw banden komt wisselen zorgen wij er op deze manier voor dat de banden of wielen weer keurig voor u klaar staan. 

Lees meer