Jaguar Jacob Schaap
 

ONTDEK ONZE DIENSTEN

We weten hoeveel uw Jaguar voor u betekent. Waarom? Omdat het evenveel betekent voor ons. 
Daarom ondersteunen wij u met een aanvullend dienstenprogramma. Zodat u volop van uw Jaguar kunt genieten.

 

Werkplaatsafspraak maken 

 

Jaguar Assistance

Jaguar Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Jaguar rijders met een gerust hart de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine problemen, zoals een lekke band. Als u niet verder kunt rijden met uw auto, zorgt Jaguar Assistance voor uw auto. Wanneer het probleem in Nederland niet langs de weg kan worden opgelost, brengen wij uw auto naar uw Jaguar dealer.

Lees meer

Jaguar Garantie

De eerste drie jaar nadat uw nieuwe Jaguar is geleverd dekt de voertuiggarantie alle onderdelen die behoren tot de uitrusting van uw Jaguar. Daarnaast kunt u rekenen op Jaguar lak - en anticorrosiegarantie.

Lees meer

Jaguar InControl

InControl is een programma diensten en applicaties die u met uw auto verbinden en u vervolgens naadloos en veilig verbinden met de buitenwereld.

Lees meer

Jaguar Pivi & Pivi Pro

Onze Pivi- en Pivi Pro-infotainmentsystemen zijn net zo vertrouwd als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie, media en contactpersonen.

Lees meer
banden wisselen jacob schaap

Onderhoud en reparaties

Het is belangrijk om uw Jaguar in topconditie te houden. Daarom is het noodzakelijk om regelmatig onderhoud uit te laten voeren en is het soms zelfs onvermijdelijk om een reparatie te laten doen. Bij de specialisten in de garage van Jacob Schaap in Lelystad is uw Jaguar in goede handen en rijdt u binnen de kortste keren weer zonder problemen rond.

Lees meer
deukjes uitdeuken jacob schaap

Schadeherstel

Schade aan uw auto is erg vervelend, dat weten wij als autoliefhebbers als geen ander. Daarom vinden wij van Jacob Schaap het erg belangrijk om er zo snel mogelijk voor te zorgen dat uw Jaguar weer schadevrij is. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij onze specialisten in Lelystad. Bekijk snel al onze schadeherstel diensten.

Lees meer
I-pace Jacob Schaap

Reiniging en conditioning

Niet alleen van binnen, maar ook van buiten wilt u natuurlijk uw Jaguar in de best mogelijke staat houden. Bij Jacob Schaap kunnen onze specialisten uw auto professioneel reinigen en verzorgen, zodat hij er weer als nieuw uitziet en aanvoelt! Zo blijft de waarde van uw auto ook hoger waneer u deze wilt inruilen.

Lees meer
velg

Banden

De banden van uw Jaguar aan vervanging toe of wilt u uw zomerbanden wisselen voor winterbanden? Bij The Jacob Schaap zorgen wij voor een snelle en goede service. Bij ons is uw Jaguar zeker in handen van specialisten. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw zomer- of winterbanden op te slaan in ons bandenhotel, zodat u hier niet zelf mee hoeft te sjouwen of in uw berging hoeft op te slaan.

Lees meer
land rover jacob schaap (6)

Comfort Services

Uw Jaguar is niet zomaar een auto. Het is een stukje van uzelf. Niemand begrijpt dat beter dan het team van Jacob Schaap. Daarom ondersteunen wij u met een aantal nuttige en prettige diensten, zodat u volop van uw Jaguar kunt genieten, zelfs wanneer u er niet in rijdt omdat hij bij de garage staat.

Lees meer