Jaguar Jacob Schaap
 

Bandenadvies nodig? 

Maak een afspraak

Zomerbanden en Winterbanden

 

De juiste banden voor uw Jaguar zorgen voor betere prestaties en een hoger rijcomfort. Wat goede banden zijn voor uw Jaguar hangt af van een aantal factoren. Onder andere uw rijgedrag, de ondergrond waarop u meestal rijdt en het seizoen.

 

Advies en keuze

 

Wij adviseren u graag over de juiste banden voor uw Jaguar in combinatie met de omstandigheden en condities waarin u rijdt. Met de kennis en ervaring die wij hebben van Jaguar in combinatie met verschillende merken en type banden garanderen wij het juiste schoeisel voor uw auto.

 

Zomerbanden

 ’s Zomers is een goede band vereist voor droog en nat wegdek. U wilt altijd kunnen vertrouwen op de goede rijeigenschappen van uw Jaguar. Hierin zijn de zomerbanden van essentieel belang. De specialisten van Jaguar Jacob Schaap vertellen u graag meer over alle eigenschappen van een goede band, met de juiste rubber samenstelling en het ideale profiel. U bent van harte welkom in onze werkplaats in Lelystad.

Adviseer mij over zomerbanden

Winterbanden

 Sneeuw, ijs en hagel maken autorijden een stuk gevaarlijker voor u en uw passagiers. Tenzij u met winterbanden rijdt natuurlijk. Want die hebben meer grip op gladde wegen en verhogen de veiligheid. Zodra de buitentemperatuur onder de 7º C daalt zijn winterbanden aan te bevelen, ook op droog wegdek, omdat ze een betere grip hebben bij lage temperaturen rijdt u veiliger en comfortabeler. Wanneer u kiest voor winterbanden, wisselen wij de zomer- en winterbanden van uw Jaguar op de geschikte momenten voor u om. In de tussentijd bergen we uw andere bandenset hier op.

 

Schaft u voor het eerst winterbanden aan voor uw Jaguar? Vraag dan zeker naar onze interessante aanbiedingen. Naast losse winterbanden voor uw auto hebben wij ook altijd velgensets in de aanbieding; vier velgen voorzien van winterbanden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor uw Jaguar.

Adviseer mij over winterbanden

All Season Banden

 Voor wie niet zoveel kilometers maakt zijn all season banden een goed alternatief op de winterbanden. All weather banden, ook 4 seizoenen banden zijn goed geschikt om zowel op droog wegdek als nat wegdek goed grip te houden, ook bij temperaturen rond het vriespunt.

Adviseer mij over all season banden