Jaguar Jacob Schaap
 
 

 

Benieuwd welke Used Jaguars er voorradig zijn in Almere? Kom snel naar onze showroom om alle modellen te bekijken!

 

Bekijk al onze Used Jaguars hier

Bent u op zoek naar een used jaguar in Almere?

Dan bent u bij Jacob Schaap zeker aan het juiste adres! Onze showroom is gevestigd in Lelystad en is de officiële jaguar dealer van Flevoland.

In onze showroom hebben wij zowel gloednieuwe modellen als prachtige tweedehands Jaguars staan. Natuurlijk heeft u verschillende wensen, eisen en vragen wanneer u op zoek bent naar een Used Jaguar. Breng gerust een bezoek aan onze showroom, ons deskundige personeel staat voor u klaar om de huidige tweedehands jaguars te laten zien en al uw vragen te beantwoorden. 

 

De used jaguar modellen

Jacob Schaap maakt een onderscheid in twee soorten gebruikte jaguars. Namelijk tweedehands en approved jaguars. Wat het verschil tussen de twee is? De approved modellen worden getest op 165 punten. Deze auto’s voldoen aan strenge eisen waar ze aan moeten voldoen om het approved certificaat te ontvangen. Voorbeelden van die eisen zijn: op de teller mag niet meer dan 125.000 kilometer staan en de auto mag niet meer 60 maanden oud zijn. Hierdoor zijn deze modellen nog zo goed als nieuw. Bij de tweedehands modellen daarentegen gelden deze strenge eisen niet. Natuurlijk stellen wij wel eisen aan het uiterlijk en over de werking van de auto. Wij vinden het uiterst belangrijk dat we u de juiste jaguar ervaring bieden. Waar comfort, veiligheid en luxe voorop staan.

Benieuwd naar de used jaguar modellen die wij op voorraad hebben? Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan de I, F, en E-pace maar ook zeker aan de XF, XE, XJ en de F-type. Wij hebben een website gemaakt waarop alle occasions te vinden zijn. 

Bekijk hier alle occasions online

Jacob Schaap - OFFICIËLE jaguar dealer van Almere

Al jarenlang weten Jaguar liefhebbers Jacob Schaap te vinden. Door middel van onze ervaring weten wij alles over de verschillende jaguar modellen. Wij vinden het uiterst belangrijk dat u een Jaguar aanschaft die echt bij u past. Dit merkt u in onze service, waarin wij persoonlijke aandacht erg belangrijk vinden.

U kunt bij ons terecht voor het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte jaguar. Maar ook als u al een jaguar bezit bent u van harte welkom. Naast onze showroom hebben wij een grote werkplaats met de modernste apparatuur. Niet alleen de verkopers maar ook de monteurs in de werkplaats hebben al jaren ervaring met Jaguar. Hierdoor kunnen we uw jaguar perfect onderhouden en mogelijke reparaties met kwaliteit uitvoeren.  

Locatie en openingstijden