Jaguar Jacob Schaap
 
TWEEDEHANDS JAGUAR FLEVOLAND

Tweedehands Jaguar Flevoland

 

Bent u op zoek naar een tweedehands Jaguar in Flevoland? Kom dan langs bij Jacob Schaap, officiële Jaguar dealer van Lelystad. 

In onze showroom hebben wij regelmatig tweedehands Jaguars staan. Natuurlijk heeft u allerlei wensen en eisen bij het zoeken naar een tweedehands Jaguar. Denk bijvoorbeeld aan het budget dat u heeft, het bouwjaar van de occasion, het soort brandstof, de kilometerstand, het trekgewicht en het aantal zitplaatsen. Naast tweedehands modellen hebben we ook gloednieuwe modellen in de showroom staan. Breng gerust een bezoek aan onze showroom, onze specialisten staan graag voor u klaar om onze Jaguar occasions te laten zien.

 

Contactgegevens Jaguar Jacob Schaap

Tweedehands Jaguars online bekijken

 

Wilt u liever alvast op internet een kijkje nemen naar al onze occasions? Bekijk dan onze Approved website. Hier kunt u al uw wensen met betrekking tot een tweedehands Jaguar invullen in het zoekvenster. Op basis van uw wensen worden alleen Jaguar occasions vertoond die aan uw wensen voldoen. Zo kunt u snel en eenvoudig de verschillende modellen bekijken die geschikt zijn voor u. Vind de stoere Jaguar  van uw dromen vandaag nog!

 

Klik hier voor onze tweedehands modellen

Tweedehands Jaguar Approved

 

Naast de allernieuwste modellen verkopen wij ook tweedehands Jaguars. Wij verdelen dit in occasions en Approved modellen. Maar wat is het verschil? Approved Jaguars voldoen aan strenge eisen. Voordat een auto het Approved certificaat krijgt, wordt het getest op 165 punten. Zo mag de auto niet ouder zijn dan 60 maanden en mag er niet meer dan 125.000 km op de teller staan. Deze auto’s zijn zo goed als nieuw. Bij een tweedehandsauto zijn deze strenge regels qua kilometerstand en leeftijd van de auto niet van toepassing. Wel stellen wij regels over het uiterlijk en de werking van de auto. Wij willen u namelijk de juiste Jaguar ervaring bieden en dat is met een goede veiligheid, veel comfort en luxe. 

Bent u nieuwsgierig geworden welke Approved Jaguars er op dit moment op voorraad zijn in Lelystad? Kom dan langs in onze showroom of bekijk de modellen alvast online op onze website.

 

Bekijk hier al onze Approved modellen

Bestel uw tweedehands jaguar bij JaCob SCHAAP 

 

Jacob Schaap authentiek familiebedrijf. Op deze manier wordt het bedrijf ook gerund. Persoonlijke aandacht en een goede service vinden wij heel belangrijk. Mensen moeten zich bij ons op hun gemak voelen. Hiermee bedoelen we naast klanten ook onze medewerkers. Want wanneer onze medewerkers hier fijn werken, zien klanten een vertrouwd gezicht en kunnen wij hen de persoonlijke aandacht geven die zij verdienen.

Naast dat u bij ons een nieuwe of tweedehands Jaguar kunt kopen, kunt u ook uw auto bij ons onderhouden. We hebben nog meerdere diensten die u bij ons kunt afnemen. Zo kunt u met schade aan uw Jaguar bij ons terecht, maar ook voor een onderhoudsbeurt, een reiniging of aircoservice bent u welkom. Staat uw auto bij ons in de garage, maar wilt u mobiel blijven? Maak dan gebruik van ons vervangend vervoer.

 

Bekijk hier al onze diensten