Jaguar Jacob Schaap
 

Chef werkplaats bij jacob schaap

Tom Mons

Chef Werkplaats

 

Tom was zestien jaar oud toen hij bij ons binnen stapte omdat hij op zoek was naar een bijbaan. Hij werd aangenomen. Naast het werken bij Jacob Schaap studeerde Tom destijds ook Autotechniek. Hij vond het werken bij Jacob Schaap zo leuk dat hij besloot om ook zijn stage bij ons te lopen. Na zijn stage succesvol te hebben afgerond, ging hij meteen aan de slag als automonteur in de werkplaats. Sindsdien is hij al twaalf jaar aan het werk bij ons. Omdat Tom voor zijn gevoel nog niet uitgeleerd was, studeert hij naast zijn werk bij ons met veel plezier Automotive aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Tom is nu onze Chef Werkplaats. Hij zorgt ervoor dat de werkplaats gestructureerd is en dat al onze monteurs precies weten wat ze wanneer moeten doen. Ook is de kans groot dat u Tom aan de telefoon krijgt voor het inplannen van werkplaatsafspraken of wanneer er bijzonderheden aan uw auto ontdekt zijn in de werkplaats. Tom is met zijn technische achtergrond goed in staat om alles duidelijk aan u uit te leggen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor onze facturaties.

‘Wij kunnen heel veel aan een auto doen zonder dat het direct merkbaar is voor de klant. Wat ik het leukste vind aan mijn werk? Dat klanten merken dat hun auto weer in perfecte staat is nadat hij in onze werkplaats geweest is.’  

Het mooiste compliment dat een klant aan Tom kan geven is dat er tijd genomen wordt om hem te bedanken voor het verrichte werk. Bijvoorbeeld dat de klant opbelt om nog eens te zeggen dat de auto goed en fijn rijdt.

Tom gaat pas echt met een goed gevoel naar huis als hij er het samen met het team in de werkplaats voor heeft gezorgd dat al het werk klaar is. Het moment dat alle leenauto’s voor de deur staan en er geen enkele auto meer in de werkplaats te vinden is. Dit is gelukkig vaak het geval!

Als Tom een Land Rover voor zichzelf mocht uitzoeken, zou hij voor een Range Rover Velar gaan. Deze vindt hij gewoonweg onwijs mooi om te zien.  

Kortom, Tom zit echt op zijn plek bij Jaguar Land Rover Jacob Schaap. Naast zijn werk en studie is Tom vaak bij zijn vrienden te vinden. Ook is hij een fanatieke wielrenner.

 

Neem contact op met Tom