Jaguar Jacob Schaap
 

Steven van Engen

Steven

 

Al van klein af aan liep Steven rond in de autogarage van zijn vader. Daar leerde hij veel over auto’s en ontstond zijn interesse in het vak. Je zou dus kunnen zeggen dat het monteur zijn er bij Steven met de paplepel is ingegoten. Niet gek dus dat Steven ook op zoek ging naar een bijpassende opleiding. Toen hij  voor zijn opleiding op zoek was naar een stageplek, kwam hij in contact met Jacob Schaap. Daar was een stageplek vrij en Steven ging vol enthousiasme aan de slag. En met succes: na zijn stage groeide Steven door tot een vaste kracht binnen het team van Jacob Schaap.  

Nu vind je Steven meestal in de werkplaats. Hij houdt zich bezig met het opsporen van storingen, het stellen van diagnoses en het uitvoeren van onderhoudsbeurten en reparaties. Steven gaat graag de uitdaging aan om een storing tot op de bodem te onderzoeken. Ieder mankement en iedere storing is namelijk verschillend en dat maakt het werk voor Steven zo divers en leuk.  

Als hij tot de kern van een probleem heeft kunnen komen, gaat Steven met een tevreden gevoel naar huis. Daarnaast vindt hij het fijn om de hele dag lekker aan de slag te zijn in de garage en zo veel mogelijk klanten weer op weg te kunnen sturen. Het mooiste compliment dat je Steven kan geven is dat hij snel en netjes gewerkt heeft.  

Ook buiten de werkplaats van Jacob Schaap is Steven druk bezig met sleutelen. Zo heeft hij zelf twee auto’s waar hij regelmatig mee bezig is. Momenteel is hij het motorblok van zijn Volkswagen Golf II aan het vervangen door een grotere versie. Daarnaast is hij ook bezig met een klussen en opknappen van 2-takt brommers in de garage van zijn vader. Een echte autotechnicus in hart en nieren dus. 

Als je Steven vraagt naar zijn favoriete auto, kan hij niet ontkennen dat hij erg fan is van zijn eigen Volkswagen Golf II. Maar als hij een auto uit de showroom mocht kiezen dan zou hij zeker gaan voor de Jaguar XE Project 8. Een auto die volgens hem niet te groot is, maar wel verschrikkelijk lekker rijdt.  

 

Neem contact op met Steven