Jaguar Jacob Schaap
 

Sjoerd Althuis

Autotechnicus

 

Sjoerd werkt al sinds zijn zestiende bij Jacob Schaap. Hij is begonnen als autopoetser. Hij was in de ban van de hele autowereld en is de opleiding tot autotechnicus gaan volgen. De volgende stap was dan ook logisch; in de werkplaats bij Jacob Schaap aan de slag gaan. Dit heeft hij twintig jaar gedaan.

Toen Jaguar Land Rover Lelystad opende werd hij dan ook al snel gevraagd door Jacob Schaap om als autotechnicus bij ons aan de slag te gaan. Sjoerd heeft deze kans met beide handen aangepakt. Hij houdt zich vooral bezig met onderhoudsbeurten. Daarnaast is hij ook vaak druk met al het doe-werk in en rondom de werkplaats.

Sjoerd vindt het leuk om zich bezig te houden met het oplossen van mechanische problemen. Denk hierbij aan beurten aan auto’s geven en de revisie van onderdelen. Elk probleem ziet Sjoerd als een uitdaging. De oplossing vinden is waar hij voor gaat! Elke dag heeft wel weer een andere uitdaging in petto voor Sjoerd. Hij zit daarom echt op zijn plek bij ons. Hij wil hier dan ook het liefst nog lang Jacob Schaap blijven werken.

 

Sjoerd gaat voor de beste service en hij vindt het dan ook gaaf dat klanten hem vertellen dat ze zien en voelen dat alles aan hun auto weer helemaal goed in orde is. Maar het mooiste compliment dat iemand hem kan geven is dat ze niet alleen voor de eerste, maar de tweede en derde auto weer bij ons komen omdat de service, ook na de aankoop, goed was.

Met een goed gevoel naar huis gaat Sjoerd pas als al het werk gedaan is. Als alles er doorheen is. Hij vindt het ook niet onbelangrijk om een prettige werkdag te hebben welke bestaat uit een goede samenwerking en gezelligheid.

Naast zijn werk brengt Sjoerd graag tijd door met zijn familie. Op vakantie gaan en dagjes met z’n allen weg zijn dingen waar Sjoerd echt van kan genieten. Daarnaast (ja, hij blijft een autotechnicus) houdt Sjoerd van alles wat met motoren te maken heeft. Hier houdt hij zich dan ook maar al te graag mee bezig in zijn vrije tijd. 

Zijn favoriete Jaguar? De XJL; het Buckingham Palace op wielen. Deze Jaguar ziet er gewoon gelikt uit.

Neem contact op met Sjoerd