Jaguar Jacob Schaap
 

Een sterretje in uw ruit of krassen in uw auto? Wij herstellen deze schade!

Maak een afspraak om uw schade te herstellen

Ruitreparaties

 

Helaas is er altijd kans op schade. Heeft u een sterretje in uw ruit of een krassen in uw auto? Die schade ziet u natuurlijk zo snel mogelijk weer verdwijnen. Gelukkig kunt u hiervoor terecht bij onze Jaguar schadeherstel specialisten die daarvoor perfect zijn opgeleid. Wij zijn een door Jaguar erkend schadeherstelbedrijf waardoor wij uw Jaguar weer in topconditie kunnen brengen. Zodoende kunt u uw auto met een gerust hart aan ons toevertrouwen. 

Daarnaast kunnen onze Jaguar experts u ook helpen bij de afwikkeling van autoschade. Zo kunnen wij de taxatie en financiële afwikkeling voor u verzorgen. Bij het herstel van de autoschade kiest u zelf bij welk bedrijf u de schade laat uitvoeren. Bedenk wel dat een officiële Jaguar dealer meer ervaring heeft dan een universeel herstelbedrijf. Wij werken ten slotte dagelijks met Jaguars. Bij schadereparatie aan een Jaguar is het belangrijk dat deze op dezelfde wijze wordt hersteld. Geheel volgens de normen van Jaguar op het gebied van kwaliteit en onderhoud. 

 

snelle reparatie

 

Bij kleine beschadigingen, zoals een barst of een sterretje in de ruit, kan de autoruit vaak eenvoudig en onzichtbaar worden gerepareerd met speciale hars. Wij adviseren dit zo snel mogelijk te doen om erger te voorkomen. Graag zijn wij u van dienst voor het repareren van uw ruit. Bovendien kunnen wij de financiële afwikkeling rechtstreeks afhandelen met uw verzekeraar, dat is wel zo gemakkelijk. 

 

Maak een afspraak voor een snelle reparatie

Vervanging

 

Als een snelle reparatie van uw voorruit niet meer mogelijk is, kunt u bij ons terecht om uit autoruit te vervangen. Onze monteurs werken dagelijks met Jaguars volgen de exacte procedures van Jaguar en gebruiken alleen voorgeschreven materialen. Waarom? Een nieuwe ruit moet namelijk op dezelfde, unieke wijze en met dezelfde materialen als in de fabriek worden verlijmd met de carrosserie. Na het vervangen van de voorruit lijkt het net alsof de auto zo uit de fabriek is gekomen.

Indien uw voorruit een snelle reparatie of vervanging nodig heeft, in beide gevallen kunt u bij Jaguar Jacob Schaap terecht. Heeft u een sterretje in de voorruit? Voorkom dat deze nog groter wordt. Maak vandaag nog een afspraak met onze autoruitspecialist.

 

Maak een afspraak om uw autoruit te vervangen

SPot Repair

 

De conditie van uw Jaguar wordt niet alleen bepaald door de staat van de techniek, maar ook door de staat van de lak en het interieur. Autoschade, bijvoorbeeld krassen in de lak en deukjes in de auto, hebben een grote invloed op de waarde van uw Jaguar. Een auto die regelmatig onderhouden wordt, heeft een hogere waarde dan een auto die nooit gewassen of gepoetst wordt. Om deze reden adviseren wij om uw auto goed te laten onderhouden. Met Spot Repair heeft u de mogelijkheid om kleine beschadigingen gemakkelijk te laten herstellen. Zo rijdt u in een schadeloze, mooie Jaguar en houdt u de waarde van uw auto hoog.

 

Lees hier meer over Spot Repair