Jaguar Jacob Schaap
 

Verkoper bij Jacob schaap

Rudy Nijkamp

Verkoper

 

Rudy is in 2016 bij Jacob Schaap begonnen als verkoper bij alle merken. Drie jaar geleden kwam een mooie kans voorbij, namelijk bij onze Jaguar Land Rover vestiging werken. Een kans die Rudy met beide handen aanpakte.

Rudy is onze verkoper. Hij zal altijd ruim de tijd nemen om u te voorzien van deskundig advies om zo samen met u te bekijken welke auto nu echt bij u past. Hij zorgt ervoor dat u de weg op gaat met een auto die 100% aan uw wensen voldoet. Rudy is geen standaard autoverkoper. Klanten omschrijven hem als enthousiast, eerlijk en authentiek.

Het belangrijkste in zijn werk vind hij de binding met de klant. Een auto verkopen aan iemand is leuk, maar Rudy krijgt echt een kick als een klant speciaal bij ons terugkomt voor een tweede of derde auto.

Het grootste compliment dat iemand Rudy kan geven is dan ook dat ze hem onthouden. Dit betekent dat ze blij zijn met het advies dat hij gegeven heeft. Op het moment dat een oude bekende de showroom binnen stapt om een nieuwe auto met Rudy uit te zoeken, kan zijn dag dan ook echt niet meer stuk.

 

Het team van Jaguar Land Rover Lelystad voelt volgens Rudy echt als een grote familie. ‘We werken hard maar lachen daarnaast ook veel. Dit zorgt voor een positieve sfeer, zowel in de showroom als in de werkplaats.’

Rudy is groot fan van de Jaguar XE. Dit type Jaguar heeft volgens hem een heerlijk dynamisch onderstel gecombineerd met achterwielaandrijving, waarmee je elke bocht vol snelheid in wilt duiken en stoelen die voelen alsof de auto enkel voor jou gemaakt is. En dan ook nog eens de schitterende afwerking! Dat maakt de XE fantastisch.

Rudy is niet alleen weg van auto’s, maar letterlijk van alles wat motoren heeft. Vraag hem er iets over en hij raakt er niet meer over uitgepraat.

 

Neem contact op met Rudy