Jaguar Jacob Schaap
 

Renze van den Dikkenberg

Renze

Sinds 2016 werkt Renze bij Jacob Schaap als chauffeur. Binnen het bedrijf houdt hij zich namelijk bezig met het halen en brengen van auto’s. Zo levert hij auto’s af bij klanten en haalt hij auto’s op die naar de garage moeten. Renze heeft een echte passie voor auto’s en heeft daarmee in Jacob Schaap een mooie partner gevonden. Zo zijn ze in de garage erg blij dat Renze altijd de tijd neemt om alle auto’s netjes en op tijd af te leveren bij onze klanten. Tegelijkertijd vindt Renze het leuk om rond te rijden in de verschillende modellen van Jaguar en Land Rover.  

Naast het rijden in prachtige Jaguars en Land Rovers, vindt Renze het contact met klanten en collega’s in de werkplaats een van de leukste dingen aan zijn werk. En dat Renze plezier beleeft aan zijn werkt mag duidelijk zijn, want hij gaat eigenlijk altijd wel met een tevreden gevoel naar huis. Hij hoopt iedereen waarmee hij werkt hetzelfde gevoel te geven, want het grootste compliment dat iemand Renze kan geven is dat ze tevreden zijn met zijn service.  

Als een echte chauffeur is Renze in zijn vrije tijd ook graag onderweg. Zo houdt hij ervan om lekker lange stukken te fietsen of te wandelen. Is Renze even niet onderweg? Dan is hij graag aan het werk in zijn tuin. Lekker ontspannend en dicht bij de natuur. 

Wanneer het aankomt op zijn favoriete auto, vindt Renze het moeilijk kiezen. Niet gek natuurlijk als je iedere dag in zo veel verschillende modellen rijdt. Toch staan er twee auto’s voor hem bovenaan. De Jaguar F-TYPE 500 en de Range Rover Velar komt Renze toch echt het liefst ophalen. 

 

Neem contact op met Renze