Jaguar Jacob Schaap
 

Owen van Kamperdijk

Owen van Kamperdijk

Autotechnicus

 

 

Owen is een echte autotechnicus. Op zijn veertiende al begon hij al met werken in de garage en hij is sindsdien niet meer gestopt. In 2020 maakte Owen de overstap naar de garage van Jacob Schaap. De mooie merken spraken hem namelijk erg aan en zo kon hij dichter bij huis werken.  

 

 

 

In de werkplaats is Owen allround monteur. Hij doet veel sleutelwerk en pakt alles op, van onderhoud tot het oplossen van storingen. Hij bijt zich graag vast in alles wat er moet gebeuren en staat altijd klaar om collega’s uit de brand te helpen. Owen zit dan ook niet graag stil en is het liefst constant bezig met zijn werk. Hij gaat het meest tevreden naar huis als hij een lekker drukke dag heeft gehad.  

Het kleine team en het familiegevoel maken het werk bij Jacob Schaap volgens hem het leukst. Iedereen werkt hard voor elkaar en Owen springt dan ook graag in voor collega’s om ze een handje te helpen. Zolang het maar met werk te maken heeft natuurlijk. 

Het fijnste vindt Owen als het weer lukt om een storing op te lossen. Zo kan hij de klant weer met een gerust hart de weg op sturen. Ook wordt Owen er vrolijk van om reparaties of onderhoud steeds sneller af te ronden en zijn eigen persoonlijke records te breken. Zo blijft hij zichzelf uitdagen om nog beter te worden in wat hij doet. 

Naast zijn werk is Owen ook druk bezig, maar dan met zijn gezin van 3 kinderen, waar hij veel plezier aan beleeft. Daarnaast is hij regelmatig in de sportschool te vinden. Is hij even niet in de sportschool te vinden? Dan zit Owen in het weekend ook vaak bij zijn Koivijver, die hij samen met zijn vader heeft gebouwd. Er zit een groot raam in aan de zijkant waardoor hij lekker rustgevend naar zijn vissen kan kijken. Een leuk feitje: de grootste karper is maar liefst 1,10 lang!  

Ook al vindt Owen de nieuwste Range Rover een prachtige auto, de Defender 130 is toch echt zijn favoriete Land Rover. Daar kan hij met 3 kinderen ook mooi alles in kwijt. Het liefst dan wel in het kenmerkende Pangea Green.  

 

Neem contact op met Sjoerd