Jaguar Jacob Schaap
 

noah van Kampen

 

Noah van Kampen

In het tweede jaar van zijn opleiding ging Noah op zoek naar een stage en kwam hij bij de Suzuki garage van Jacob Schaap terecht. Omdat hij het hier zo naar zijn zin had en zijn werk goed en efficiënt deed, werd hem aan het eind van zijn stageperiode een bijbaan aangeboden in de Jaguar Land Rover garage van Jacob Schaap op de zaterdagmiddag. Later kreeg hij ook de ruimte om hier zijn afstudeerstage te doen en inmiddels werkt Noah full time bij Jacob Schaap als autotechnicus.  

 

Noah is afgestudeerd als technisch specialist, maar leert nog steeds iedere dag meer over het vak. Hij hoopt binnen Jacob Schaap dan ook te blijven groeien en steeds meer ervaring op te doen, om zo nog beter te worden in zijn vak. Het liefst houdt hij zich bezig met motorreparaties. Het opnieuw opbouwen van een kapot motorblok is dan ook een van de dingen die hij het liefst doet, maar ook voor andere reparatie draait hij zijn hand zeker niet om.  

Het leuke aan werken bij Jacob Schaap is voor Noah de huiselijke sfeer. Het is erg gezellig op de werkvloer, maar er wordt ook hard gewerkt. “Iedereen heeft zijn eigen specialisme en iedereen is goed in wat ‘ie doet.” 

Noah gaat met een tevreden gevoel naar huis als alles soepel en efficiënt zijn verlopen. Het mooiste compliment dat iemand hem dus ook kan geven is dat hij zelf ook snel en efficiënt gewerkt heeft.  

Ook in zijn vrije tijd is Noah bezig met motoren. Hij heeft namelijk een echte passie voor de motorcross. Hij is hier dan ook bijna dagelijks mee bezig. Daarnaast is hij ’s ochtends voor zijn werk ook vaak te vinden in de sportschool. 

Noahs favoriete auto is de Jaguar F-TYPE SVR, een krachtige, gestroomlijnde sportwagen pur sang. Al is Noah stiekem ook wel fan van de Ford Mustang.  


 

NEEM CONTACT OP MET NOAH