Jaguar Jacob Schaap
 

Kom langs bij Jacob Schaap om de Jaguar XE te bewonderen.

Locatie en openingstijden

Bent u op zoek naar een Jaguar XE in de omgeving van Flevoland?

 

Een echte Jaguar rijder houdt van een sportieve rijstijl die ook veel comfort biedt. Een vierdeurs auto die evenveel rijplezier biedt als een sportauto kom je niet snel tegen. Daarom bracht Jaguar de Jaguar XE op de markt: een exclusieve vierdeurs sportsedan. 

Bent u op zoek naar een Jaguar XE in de omgeving van Lelystad, of wilt u meer informatie over dit model? Kom dan langs bij Jacob Schaap, de officiële Jaguar dealer in Flevoland.

 

Bekijk alle XE uitvoeringen

Proefrit aanvragen

Brochure downloaden

Wat kenmerkt de Jaguar XE?

 

Zoals u waarschijnlijk wel weet zijn alle Jaguar modellen ontworpen om van te genieten. Maar wat kenmerkt een Jaguar XE nu? Het is een Jaguar model die de uitstraling heeft van een zeer sportieve vierdeurs sedan. Hoewel het en echte vierdeurs Sedan is, biedt de XE het rijgenot zoals u van een Jaguar sportwagen gewend bent.

Evenals alle andere Jaguars trekt de XE direct de aandacht. Hij is te herkennen aan de bekende Jaguar koplampen, gespierde houding en fraaie motorkap. Kenners omschrijven de XE ook wel als sportief, luxueus en individueel. 

 

Lees meer over de Jaguar XE

De verschillende uitvoeringen in Flevoland

 

Alle XE-uitvoeringen hebben vier deuren en het rijgenot die u van Jaguar mag verwachten. Echter zijn er wel verschillende uitvoeringen van dit model Jaguar. In onze showroom kunt u terecht voor de volgende Jaguar XE uitvoeringen:

-        Jaguar XE

-        Jaguar XE SE

-        Jaguar XE HSE

-        Jaguar XE R-Dynamic S

-        Jaguar XE R-Dyamic SE

-        Jaguar XE R-Dynamic HSE

Bekijk alle typen hier op onze website of kom langs in onze showroom in Lelystad.

Locatie en openingstijden

 

Bent u benieuwd geworden naar de Jaguar XE? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom. De specialisten van Jacob Schaap staan voor u klaar!