Jaguar Jacob Schaap
 

Jaguar occasions: een flitsende en luxe Jaguar tegen een lagere prijs.

Ziet u uzelf ook al rijden in een flitsende Jaguar, maar vindt u de nieuwe modellen aan de prijzige kant? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk de allermooiste Jaguar occasions aan die u voorzien van een luxe rijstijl, een mooie uitstraling en dat alles tegen een lagere prijs dan een nieuwe Jaguar. 

Op deze pagina leest u alles wat u moet weten over Jaguar occasions.

 

Wat valt onder een Jaguar occasion?

Wanneer u op zoek bent naar een Jaguar, maar dit niet per se een nieuwe hoeft te zijn, is een occasion wellicht een goede optie. Een Jaguar occasion is een tweedehands Jaguar. Deze Jaguars zijn vaak nog in goede technische staat en zien er nog stralend uit. Bij Jacob Schaap hebben wij altijd een mooie voorraad aan tweedehands Jaguars in onze showroom staan.

Het Jaguar occasionaanbod bij Jacob Schaap bestaat uit twee categorieën: Jaguars met een Approved Certificaat en overige gebruikte Jaguars. Wanneer u kiest voor een Jaguar Approved occasion, dan heeft u een auto die aan de strengste eisen voldoet en een pakket aan extra zekerheden.

 

Approved Jaguar Occasions

Om te garanderen de auto die u bij ons koopt in onberispelijke staat verkeert, is er de Approved-belofte. Die geeft u absolute gemoedsrust en staat garant voor een auto die de rijbeleving biedt die u van Jaguar gewend bent.

Het certificaat Jaguar Approved wordt uitsluitend toegekend aan jonge Jaguar occasions, nooit ouder dan 60 maanden, met minder dan 125.000 km op de teller en die voldoen aan Jaguar’s zeer strenge kwaliteitseisen. Deze kwaliteitseisen worden getest op basis van 165 punten.

Onze Approved-belofte in het kort:
- 2 jaar garantie
- 2 jaar Jaguar Assistance
- Geïnspecteerd op 165 punten
- Reparaties en herstel door Jaguar getrainde technici
- Originele Jaguar onderdelen
- Gecontroleerde onderhoudshistorie en herkomst
- Uitvoerige proefrit door Jaguar getrainde technici

Wij willen u namelijk de juiste Jaguar ervaring bieden. Een ervaring waarin veiligheid, veel comfort en luxe voorop staan. Bent u nieuwsgierig geworden welke Jaguar occasions met het Approved certificaat op dit moment op voorraad zijn? Kom dan langs onze showroom in Lelystad of bekijk de modellen alvast online.

Bekijk alle Jaguar Occasions online

Jaguar occasions

Natuurlijk kunt u ook voor een Jaguar occasion gaan zónder het Approved certificaat. Het is namelijk niet zo dat deze auto’s minder goed zijn. Wanneer een gebruikte auto namelijk al aan één punt van het Approved certificaat niet voldoet, is het al een ‘normale’ gebruikte auto. Wij bij Jacob Schaap zorgen er altijd voor dat de Jaguar occasion zich in een goede technische staat verkeert. Op deze manier blijft u genieten van de luxe van Jaguar tegen een lagere prijs.

Kom gerust langs in onze showroom in Lelystad om onze gebruikte Jaguars te bewonderen. Onze Jaguar specialisten bekijken graag samen uw wensenlijstje en voorzien u graag van al het advies die u nodig heeft voor de aanschaf van een Jaguar occasion.

Locatie en Openingstijden Jaguar Jacob Schaap

Waar let u op bij de aanschaf van een Jaguar occasion?

Er zijn zo veel verschillende soorten Jaguar occasions, dat wij het maar al te goed begrijpen dat het lastig is om een keuze te maken. Natuurlijk is het belangrijk dat de Jaguar occasion qua uitstraling echt aan uw wensenlijstje voldoet. Maar naast het uiterlijk van de occasion, zijn er nog veel meer dingen waar u op moet letten bij de aanschaf van een tweedehands Jaguar.

Het is erg belangrijk om de kilometerstand, de leeftijd van de auto en de technische staat goed onder de loep te nemen. Ook kunt u een voorkeur hebben voor een benzine auto, een diesel, een elektrische auto of misschien zelfs een hybride auto. Natuurlijk is het ook goed om dit te achterhalen wanneer u zich oriënteert op een Jaguar occasion. Tevens is het vaak ook goed om het vermogen van de auto in PK te achterhalen. Jaguar liefhebbers zijn niet voor niets liefhebbers van sportieve wagens.

Naast de algemene dingen die hierboven omschreven zijn, is het ook belangrijk om te kijken of de auto wel onderhouden is bij een officiële Jaguar dealer. Dit is namelijk altijd aantoonbaar. Wanneer de auto is onderhouden bij een dealer, bent u ervan verzekerd dat er enkel officiële Jaguar onderdelen in de auto verwerkt zitten. Dit zorgt voor de waarborging van luxe en het comfort wat u van Jaguar gewend bent. Tot slot is het ook belangrijk om te bekijken of de auto niet geïmporteerd is. Ons team bestaat uit echte Jaguar liefhebbers en helpen u graag bij de belangrijke onderdelen waar u op moet letten bij de aanschaf van een Jaguar Occasion.

Ontdek wie u kan helpen bij de aanschaf van een Jaguar Occasion

Hulp van Jaguar specialisten bij de aanschaf van een Jaguar occasion

Natuurlijk kunt u de bovenstaande punten allemaal zelf uitzoeken wanneer u een Jaguar occasion op het oog heeft. Dit is alleen niet nodig! Bij Jacob Schaap staan de Jaguar adviseurs dag in, dag uit voor u klaar om samen met u te bekijken welke Jaguar occasion bij u past. Ook kijken wij samen naar de belangrijke onderdelen die u in overweging moet nemen wanneer u een keuze maakt voor een Jaguar occasion. Wij helpen u graag in het keuzeproces.

Wij leren u graag op een informele en laagdrempelige wijze kennen en voorzien u graag van alle kennis die wij hebben over de huidige occasions. Zo gaan wij samen met u op zoek naar de Jaguar occasion die perfect bij u past! Zien wij u snel in onze showroom? U kunt vrijblijvend bij ons binnen stappen of een afspraak maken met onze Jaguar adviseur door op de onderstaande knop te klikken.

Maak een afspraak met onze Jaguar adviseur

Proefrit in de Jaguar Occasion van uw dromen

Heeft u al een mooie Jaguar Occasion bij Jacob Schaap op het oog? Dan is de volgende stap uiteraard om een proefrit te maken in deze auto. Middels een proefrit merkt u namelijk pas echt of de auto voldoet aan uw wensen. Zit u comfortabel in de auto, hoe vindt u de auto rijden en hoe voelt de ligging op de weg aan zijn vragen die tijdens een proefrit beantwoord worden. Ook kunnen wij u adviseren over alle mogelijkheden van uw occasion. Klaar voor een proefrit door de polder? Klik op de onderstaande button om een afspraak voor een proefrit in te plannen.

Vraag een proefrit aan

Kom langs bij ons voor de Jaguar occasion van uw dromen.

Natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom aan de Artemisweg 17 in Lelystad om al onze occasions te bewonderen. 

Ook kunt u vrijblijvend bij ons binnen stappen om de mogelijkheden met betrekking tot een Jaguar occasion te bespreken.

Locatie en openingstijden