Jaguar Jacob Schaap
 

Bent u benieuwd naar alle Jaguar modellen in Flevoland? Kom dan langs bij Jacob Schaap, uw officiële Jaguar dealer in Flevoland.

Locatie en openingstijden

Ontdek alle Jaguar modellen in Flevoland

 

Wie aan Jaguar denkt, denkt ongetwijfeld aan de bekende sportwagens. Het merk is gespecialiseerd in sportwagens als de F-type Coupé en cabriolet. Deze Jaguars zullen ongetwijfeld de aandacht trekken. Maar Jaguar heeft naast sportmodellen nog veel meer modellen. Zo zijn er ook Jaguar modellen die meer geschikt zijn voor zakelijk rijden of privégebruik.

Alle Jaguar modellen zijn te koop bij Jacob Schaap in Lelystad, de officiële Jaguar dealer van Flevoland. Elk model heeft zijn eigen eigenschappen. De medewerkers van Jacob Schaap werken al vele jaren met Jaguar modellen en zijn echte specialisten. Zij gaan graag samen met u op zoek naar de Jaguar van uw dromen. Kom gerust bij ons langs in de showroom in Lelystad om meer informatie te krijgen over alle Jaguar modellen. Wilt u nu alvast meer informatie over alle Jaguar modellen? Bekijk ze dan op de website:

-        F-PACE

-        E-PACE

-        I-PACE

-        F-TYPE Coupé

-        F-TYPE Convertible

-        XE

-        XF

-        XF Sportbrake

-        XJ

 

Bekijk alle modellen online

Maak een Jaguar proefrit in FLevoland

Is uw oog al gevallen op een bepaald type Jaguar? Dan kunt u bij Jacob Schaap in Lelystad een proefrit aanvragen. U leert een bepaald model Jaguar namelijk het beste kennen door er zelf in te rijden. Zo komt u erachter of de auto aan uw gehele wensenlijstje voldoet. Tijd voor een mooie ronde door Flevoland!

Vraag een proefrit aan

Jaguar Occasions in Flevoland

Naast de allernieuwste modellen verkopen wij ook tweedehands Jaguars. Wij verdelen dit in occasions en Approved modellen. Maar wat is het verschil? Approved Jaguars voldoen aan strenge eisen. Voordat een auto het Approved certificaat krijgt, wordt het getest op 165 punten. Zo mag de auto niet ouder zijn dan 60 maanden en mag er niet meer dan 125.000 km op de teller staan. Deze auto’s zijn zo goed als nieuw. Bij een tweedehandsauto zijn deze strenge regels qua kilometerstand en leeftijd van de auto niet van toepassing. Wel stellen wij regels over het uiterlijk en de werking van de auto. Wij willen u namelijk de juiste Jaguar ervaring bieden en dat is met een goede veiligheid, veel comfort en luxe. 

In onze showroom hebben wij regelmatig tweedehands Jaguars staan. Natuurlijk heeft u allerlei wensen en eisen bij het zoeken naar een tweedehands Jaguar. Denk bijvoorbeeld aan het budget dat u heeft, het bouwjaar van de occasion, het soort brandstof, de kilometerstand, het trekgewicht en het aantal zitplaatsen. Breng gerust een bezoek aan onze showroom, onze specialisten staan graag voor u klaar om onze Jaguar occasions te laten zien.

Bekijk alle Jaguar occasions online