Jaguar Jacob Schaap
 

Op zoek naar een I-PACE in Nijkerk? Wees welkom bij Jaguar dealer Jacob Schaap!

Locatie en openingstijden

Op zoek naar een Jaguar I-PACE in het mooie Nijkerk?

 De dichtstbijzijnde officiële Land Rover dealer in de buurt van Nijkerk is Jacob Schaap in Lelystad. Kom gerust langs in onze showroom op nog geen half uurtje rijden van Nijkerk. U bent van harte welkom bij Jaguar Jacob Schaap!

 De Jaguar I-PACE is een pure Battery Electric Vehicle (BEV), een compleet elektrische auto die van meet af aan is ontworpen om deze nieuwe mogelijkheden te omarmen. Het radicaal nieuwe design is gecombineerd met een exclusief interieur en de praktische functionaliteit van een SUV. Een geavanceerde, volledig elektrische aandrijflijn zorgt voor hoge prestaties zonder emissies. De baanbrekende technologieën werken naadloos samen met de auto en met u. Spannend om naar te kijken, opwindend om in te rijden, gemakkelijk om mee te leven en met ongeëvenaarde connectivity-mogelijkheden – de I-PACE is 's werelds slimste sportauto met vijf zitplaatsen. Wist u al dat de Jaguar I-PACE uitgeroepen is tot World Car Of The Year 2019?

Bekijk alle I-PACE uitvoeringen

Vraag een proefrit aan

Vraag een offerte aan

Bekijk de brochure

De elegante uitstraling van de I-PACE

De I-PACE is een prachtige wagen. Het model valt op door een laag ogende cabine, vloeiende lijnen en zijn dynamisch oplopende taillelijn van de carrosserie. Ook de typische koplampen die u gewend bent van Jaguars sieren de voorkant van de I-Pace.

Waar de I-PACE van buiten een avontuurlijke look heeft, ervaart u binnen luxe en ontzettend veel ruimte, wat zorgt voor een ongekend comfort. Het interieur  van de wagen is strak en opgeruimd. Door de vloeiende lijnen en het luxe vakmanschap van het interieur ervaart u alle luxe en de verfijning die u van Jaguar gewend bent.

Er zijn verschillende typen Jaguar I-PACE modellen:

-        I-PACE S

-        I-PACE SE

-        I-PACE HSE

-        I-PACE Business Edition

 Bekijk alle typen en mogelijkheden op onze website of kom langs in onze showroom.

Bekijk alle uitvoeringen hier

De techniek van de Jaguar I-PACE

De Jaguar I-PACE is dankzij zijn elektromotoren en juiste gewichtsverdeling net zo wendbaar als een sportauto. Daarnaast levert de aandrijflijn van de I-PACE in combinatie met de All Wheel Drive-tractie een acceleratie van 0 kilometer per uur naar 100 kilometer per uur in 4,8 seconden. Niet gel dus dat de Jaguar I-PACE met zoveel kracht onder alle weersomstandigheden blijft presteren zoals u van het merk gewend bent.

Daarnaast is het design van de I-PACE zo samengesteld dat hij een lage luchtweerstandscoëfficient bezit. Hierdoor glijdt de I-PACE met zijn elegante, aerodynamische design met gemak over de weg met een zeer goede stabiliteit.

Lees hier meer over de I-PACE