Jaguar Jacob Schaap
 

Wilt u geadviseerd worden over de Jaguar I-PACE? Kom langs bij Jacob Schaap in Lelystad.

Bekijk de locatie en openingstijden

Ontdek de Jaguar I-PACE in Lelystad

 

Het rijgevoel van een Jaguar kent geen gelijke. De introductie van elektrische aandrijving verandert daar niets aan. Deze biedt zelfs nog meer mogelijkheden om vorm te geven aan de dynamische prestaties en het spraakmakende design waar Jaguar vermaard om is. De Jaguar I-PACE is een pure Battery Electric Vehicle (BEV), een compleet elektrische auto die van meet af aan is ontworpen om deze nieuwe mogelijkheden te omarmen. Het radicaal nieuwe design is gecombineerd met een exclusief interieur en de praktische functionaliteit van een SUV. Een geavanceerde, volledig elektrische aandrijflijn zorgt voor hoge prestaties zonder emissies. De baanbrekende technologieën werken naadloos samen met de auto en met u. Spannend om naar te kijken, opwindend om in te rijden, gemakkelijk om mee te leven en met ongeëvenaarde connectivity-mogelijkheden – de I-PACE is 's werelds slimste sportauto met vijf zitplaatsen. 

Kom langs bij Jacob Schaap in Lelystad om de I-PACE te bewonderen en om meer informatie over deze prachtige wagen te verschaffen.

 

Bekijk hier alle I-PACE edities

Vraag hier een proefrit aan

Vraag hier een offerte aan

Download hier de prijslijst en brochure

De Elegante uitstraling van de Jaguar I-PACE

 

De I-PACE is een prachtige wagen. Het model valt op door een laag ogende cabine, vloeiende lijnen en zijn dynamisch oplopende taillelijn van de carrosserie. Ook de typische koplampen die u gewend bent van Jaguars sieren de voorkant van de I-Pace.

Waar de I-PACE van buiten een avontuurlijke look heeft, ervaart u binnen luxe en ontzettend veel ruimte, wat zorgt voor een ongekend comfort. Het interieur  van de wagen is strak en opgeruimd. Door de vloeiende lijnen en het luxe vakmanschap van het interieus ervaart u alle luxe en de verfijning die u van Jaguar gewend bent.

Er zijn verschillende typen Jaguar I-PACE modellen:

-        I-PACE S

-        I-PACE SE

-        I-PACE HSE

-        I-PACE Business Edition

 Bekijk alle typen op onze website of kom langs in onze showroom in Lelystad.

 

Bekijk hier alle types van de Jaguar I-PACE

De Techniek van de jaguar I-PACE

 

De Jaguar I-PACE is dankzij zijn elektromotoren en juiste gewichtsverdeling net zo wendbaar als een sportauto. Daarnaast levert de aandrijflijn van de I-PACE in combinatie met de All Wheel Drive-tractie een acceleratie van 0 kilometer per uur naar 100 kilometer per uur in 4,8 seconden. Niet gel dus dat de Jaguar I-PACE met zoveel kracht onder alle weersomstandigheden blijft presteren zoals u van het merk gewend bent.

Daarnaast is het design van de I-PACE zo samengesteld dat hij een lage luchtweerstandscoëfficient bezit. Hierdoor glijdt de I-PACE met zijn elegante, aerodynamische design met gemak over de weg met een zeer goede stabiliteit.

 

Lees meer over de Jaguar I-PACE