Jaguar Jacob Schaap
 
JAGUAR FLEVOLAND

Bent u op zoek naar een Jaguar in Flevoland?

Wanneer u kiest voor een Jaguar kiest u voor exclusiviteit en kwaliteit, maar ook voor de perfecte service en klantgerichte dienstverlening van Jacob Schaap, uw officiële Jaguar dealer in Flevoland.

 Komt u langs in onze showroom in Lelystad?

Keuze uit alle Jaguar modellen

 

Wij helpen u graag om de beste keuze te maken uit de Jaguar modellen. Onze specialisten staan in Lelystad voor u klaar om advies op maat te geven. Voor een bezoek aan onze showroom is het maken van een afspraak niet nodig. U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom om samen met een van onze medewerkers de Jaguar van uw dromen samen te stellen. Zo rijdt u in een mum van tijd in uw perfecte Jaguar door Flevoland!

 

Bekijk hier alle Jaguar modellen

Proefrit door Flevoland in uw favoriete Jaguar

 

Is uw keuze al gevallen op een specifiek type Jaguar? Dan kunt u bij ons een proefrit aanvragen. Tijdens een proefrit komt u erachter of het type Jaguar voldoet aan al uw wensen. U komt te weten of u comfortabel zit, of u gemakkelijk kunt instappen, de weg goed kunt zien, hoe u de auto vindt rijden en op welke manier de auto optrekt. Ook kunt u alvast een kijkje nemen naar alle mogelijkheden bij uw type Jaguar.

 

Vraag hier een proefrit aan

Een Jaguar leasen in Flevoland

 

Wilt u wel een Jaguar die uw hart sneller doet laten kloppen, maar liever in de vorm van lease? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Welk model u ook wilt rijden, wij doen u een leaseaanbod dat helemaal past bij uw situatie. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op

Tweedehands Jaguar in Flevoland

 

Zoekt u een luxe Jaguar met stijl en aanzien, maar betaalt u liever niet de hoofdprijs? Dan is een tweedehands Jaguar zeker wat voor u. Jacob Schaap in Flevoland biedt Jaguar occasions aan. Bekijk ons aanbod of er een tweedehands Jaguar voor u bij zit. Wilt u niet onnodig lang zoeken? Maak dan gebruik van de zoekfunctie. Hierin kunt u aangeven wat uw wensen zijn voor een tweedehands Jaguar. Hierna wordt een lijst vertoond met onze beschikbare Jaguar occasions. 

 

Bekijk onze tweedehands modellen

Diensten van Jaguar Flevoland

U bent van harte welkom in onze showroom, maar wanneer uw Jaguar iets mankeert bent u natuurlijk ook welkom in onze werkplaats. Onze monteurs helpen u graag bij het onderhoud van uw auto, Denk bijvoorbeeld aan een jaarlijkse APK-keuring, een ruitreparatie als er een sterretje in uw ruit zit of het wisselen van zomer- en winterbanden. Daarnaast herstellen onze Jaguar specialisten de schade aan uw Jaguar in een mum van tijd.

Bekijk hier al onze diensten