Jaguar Jacob Schaap
 

Kom voor advies over de F-TYPE langs bij Jacob Schaap.

Contactgegevens Jacob Schaap

Bent u op zoek naar een F-TYPE in Elburg? Kom dan langs bij Jacob Schaap in Lelystad. 

 

De Jaguar F-TYPE is de jongste onderscheidende sportauto van Jaguar. Door de combinatie van krachtige prestaties, uitstekende rijeigenschappen en moderne technologie biedt deze auto een buitengewone, bestuurdersgerichte rijbeleving. De geavanceerde technologieën van de F-TYPE zorgen ervoor dat het model zowel modern als speciaal blijft. 

Er zijn twee verschillende F-TYPE modellen: F-TYPE Coupé en F-TYPE Convertible. Op een half uur rijden van Elburg, staan de specialisten van Jacob Schaap in Lelystad voor u klaar. Wij zijn de officiële Land Rover dealer in de omgeving van Elburg.

 

Locatie en openingstijden

F-TYPE Coupé Elburg

De F-TYPE Coupé is het F-TYPE model zonder open dak. Het is een sportieve sportwagen, een échte Jaguar. Natuurlijk wel met het rijgenot om de wagen op dagelijkse basis te kunnen gebruiken.

Er zijn verschillende Jaguar F-TYPE Coupé uitvoeringen:

-        F-TYPE Coupé

-        F-TYPE Dynamic Coupé

-        F-TYPE R Coupé

-        F-TYPE SVR Coupé

-        F-TYPE Coupé Chequered Flag

Bekijk alle F-TYPE Coupé uitvoeringen hier

F-TYPE Convertible Elburg

De F-TYPE Convertible is het F-TYPE model mét open dak. Zo kunt u in de prachtige omgeving rondom Almere genieten van een roadtrip in het zonnetje. U bent met de F-TYPE Convertible verzekerd van puur rijplezier. 

Ook van de F-TYPE Convertible zijn er verschillende uitvoeringen: 

-        F-TYPE Convertible

-        F-TYPE Dynamic Convertible

-        F-TYPE R Convertible

-        F-TYPE SVR Convertible

-        F-TYPE Convertible Chequered Flag

Klik hier voor meer informatie over de verschillende uitvoeringen

Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de F-TYPE. Weet u al precies welk model u aanspreekt? Dan kunt u ook bij ons langskomen voor een proefrit.

Bent u benieuwd geworden naar de JAGUAR F-TYPE? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom op steenworp afstand van Elburg. De specialisten van Jacob Schaap in Lelystad staan voor u klaar!