Jaguar Jacob Schaap
 

Neem voor meer informatie over de F-TYPE Coupé contact op met ons!

Contactgegevens

Bent u op zoek naar een F-TYPE Coupé in Almere?

 

Dan bent u bij Jacob Schaap aan het juiste adres. Op een half uur rijden van Almere, staan de specialisten van Jacob Schaap in Lelystad voor u klaar. Wij zijn de officiële Land Rover dealer in de omgeving van Almere.  

De Jaguar F-TYPE Coupé is de jongste onderscheidende sportauto van Jaguar. U bent niet alleen verzekerd van een rasechte sportwagen, maar ook van het rijgenot zoals u die van Jaguar gewend bent. De F-TYPE Coupé heeft een stijlvolle uitstraling die zeker opgemerkt wordt. Als wij de auto in een woord mogen omschrijven, zou dat zeker exclusief zijn. De F-TYPE Coupé is geschikt voor dagelijks gebruik. U kunt op deze manier puur rijplezier op dagelijkse basis ervaren. 

Wilt u meer weten over de F-TYPE Coupé? Onze Jaguar specialisten staan voor u klaar om u alle informatie te vertellen!.

 

Kom langs in onze showroom

DE KENMERKEN

 De F-TYPE Coupé is het F-TYPE model zonder open dak. Het is een sportieve sportwagen, een échte Jaguar. U bent verzekerd van een krachtige wagen met uitstekende prestaties. Wist u dat de F-TYPE Coupé een topsnelheid van wel 322 kilometer per uur behaalt?

Er zijn verschillende Jaguar F-TYPE Coupé uitvoeringen:

-        F-TYPE Coupé

-        F-TYPE Dynamic Coupé

-        F-TYPE R Coupé

-        F-TYPE SVR Coupé

-        F-TYPE Coupé Chequered Flag

 

 

Bekijk alle uitvoeringen hier

 

 

Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de F-TYPE Coupé. Heeft u al een voorkeur voor een bepaalde uitvoering van de F-TYPE? Dan kunt u ook bij ons langskomen voor een proefrit.

Bent u benieuwd geworden naar de JAGUAR F-TYPE? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom op steenworp afstand van Almere. De specialisten van Jacob Schaap in Lelystad staan voor u klaar!