Jaguar Jacob Schaap
 

Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

Contactgegevens

Bent u op zoek naar een F-TYPE COnvertible in Almere?

 

Dan bent u bij Jacob Schaap aan het juiste adres. Op een half uur rijden van Almere, staan de specialisten van Jacob Schaap in Lelystad voor u klaar. Wij zijn de officiële Land Rover dealer in de omgeving van Almere. 

De Jaguar F-TYPE Convertible is de jongste onderscheidende sportauto van Jaguar. Dat is niet het enige; deze sportwagen heeft ook nog eens een open dak. Een perfecte wagen voor een mooie zomerse dag. U bent niet alleen verzekerd van een rasechte sportwagen, maar ook van het rijgenot zoals u die van Jaguar gewend bent. De F-TYPE Convertible heeft een stijlvolle uitstraling die zeker opgemerkt wordt. Als wij de auto in een woord mogen omschrijven, zou dat zeker exclusief zijn. De F-TYPE Convertible is geschikt voor dagelijks gebruik. U kunt op deze manier puur rijplezier op dagelijkse basis ervaren.

Wilt u meer weten over de F-TYPE Convertible? Onze medewerkers staan voor u klaar om u alles over deze sportwagen te vertellen!

 

Bezoek onze showroom

De kenmerken

 

De F-TYPE Convertible is het F-TYPE model met een open dak. Het is een sportieve sportwagen, een échte Jaguar. U bent verzekerd van een krachtige wagen met uitstekende prestaties. Wist u dat de F-TYPE Convertible met zijn krachtige 575 PK motor een topsnelheid van wel 314 kilometer per uur behaalt?

Ook van de F-TYPE Convertible zijn er verschillende uitvoeringen:

-        F-TYPE Convertible

-        F-TYPE Dynamic Convertible

-        F-TYPE R Convertible

-        F-TYPE SVR Convertible

-        F-TYPE Convertible Chequered Flag

 

Bekijk alle uitvoeringen

 

Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de F-TYPE Convertible. Heeft u al een voorkeur voor een bepaalde uitvoering van de F-TYPE? Dan kunt u ook bij ons langskomen voor een proefrit.

Bent u benieuwd geworden naar de JAGUAR F-TYPE Convertible? Kom dan langs bij ons in Lelystad. Onze showroom is op slechts een half uurtje rijden vanaf Almere te vinden! De specialisten van Jacob Schaap in Lelystad staan voor u klaar.