Jaguar Jacob Schaap
 

Benieuwd naar de F-PACE? Kom langs in onze showroom.

Locatie en openingstijden

Bent u op zoek naar een Jaguar F-PACE in Putten?

Kom dan langs bij Jacob Schaap, dé officiële Land Rover dealer in de omgeving van Putten. 

De F‑PACE is een performance SUV die maximum rijplezier combineert met efficiency. De F‑PACE is door‑en‑door technologisch geavanceerd voor uw veiligheid, connectiviteit en entertainment. Hij heeft de capaciteiten voor elke weg en de functionaliteit voor elke dag. 

De Jaguar F-PACE is visueel geïnspireerd door de F-TYPE en is een performance SUV met het DNA van een sportauto. Zijn krachtige, ranke design maakt hem absoluut uniek en verschaft de auto een in het oog springende persoonlijkheid. Van de verheffing op de motorkap tot de nadrukkelijk gevormde achterspatborden biedt de F-PACE een nieuwe interpretatie van de energie, kracht en pure ontwerptaal van de F-TYPE. De Jaguar F‑PACE is een Jaguar voor u én een Jaguar voor uw gezin. Kom langs bij Jacob Schaap in Lelystad om de F-PACE te bewonderen en om meer informatie over deze prachtige wagen te verschaffen.

Bekijk alle F-PACE uitvoeringen

Vraag een proefrit aan

Vraag een offerte aan

Download de brochure

Kenmerken van de F-PACE

De F-PACE biedt bestuurders een unieke combinatie van dagelijks gebruikgemak, efficiëntie en een opvallende en sportieve stijl. De technologieën voor lage inwendige wrijving, lichtgewicht carrosseriestructuur en geavanceerde aerodynamica van de F-PACE dragen bij aan de lage CO2-emissies en het uitzonderlijk lage brandstofgebruik, wat op zijn beurt zorgt voor lage totale eigendomskosten.

Daarnaast biedt de F-PACE alle ruimte die u nodig hebt voor alle aspecten van uw zakelijke en privéleven. De F-PACE is de perfecte aanvulling op elk wagenpark.

Lees meer over de F-PACE

F-PACE uitvoeringen

Er zijn verschillende Jaguar F-PACE edities:

  • F-PACE P400
  • F-PACE R-Sport
  • F-PACE S
  • F-PACE SVR
  • F-PACE 300 Sport
  • F-PACE CHEQUERED FLAG

Bekijk alle F-PACE modellen op onze website of kom langs in onze showroom in Lelystad op slechts een steenworp afstand van Putten.

 

Bekijk alle uitvoeringen

 

Bent u benieuwd geworden naar de Jaguar I-PACE? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom. De specialisten van Jacob Schaap staan ook voor u uit Almere klaar!