Jaguar Jacob Schaap
 
JAGUAR EMMELOORD

Op zoek naar een Jaguar in Emmeloord?

 

Een Jaguar is niet zomaar een auto, het is een icoon. Wanneer u voor een Jaguar kiest bent u verzekerd van kwaliteit en exclusiviteit. Alle Jaguars zijn technologisch geavanceerd en bieden maximale veiligheid. Voor de aankoop van een Jaguar in Emmeloord kunt u terecht bij Jacob Schaap in Lelystad. Dit is de officiële Jaguar dealer in Flevoland. U bent hier gegarandeerd van een perfecte service door Jaguar specialisten en een advies op maat.

 

Jacob Schaap: Officiële JAGUAR DEALER LELYSTAD

 

Helaas heeft Emmeloord geen officiële Jaguar dealer. Gelukkig vindt u op nog geen half uur rijden van Emmeloord uw officiële Jaguar dealer Jacob Schaap. Jacob Schaap is gevestigd in Lelystad. Wij zijn een authentiek familiebedrijf. Op deze manier wordt het bedrijf ook gerund. Persoonlijke aandacht en een goede service vinden wij heel belangrijk. Mensen moeten zich bij ons op hun gemak voelen. Bent u er nog niet zeker van of een Jaguar de juiste auto voor u is? Laat u dan adviseren door onze medewerkers. Zij werken al jaren met alle Jaguar modellen en kunnen u hier alles over vertellen. Wij zijn ervan overtuigd dat u pas weet of een Jaguar bij u past, wanneer u achter het stuur heeft gezeten. Daarom kunt u bij ons een proefrit maken. Kom naar onze showroom en we bespreken uw wensen.

 

Neem contact met ons op

Keuze uit alle Jaguar modellen

Lo

De Jaguar fanaten van Jacob Schaap adviseren u graag bij uw keuze uit een Jaguar model. Wilt u alle Jaguar modellen eens in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Wij zijn gevestigd in Lelystad op slechts een half uurtje rijden van Emmeloord. Hiervoor is het maken van een afspraak niet nodig. U bent van harte welkom om samen met onze Jaguar specialisten de Jaguar van uw dromen samen te stellen.

 

Bekijk alle Jaguar modellen online

Tweedehands Jaguar Emmeloord

 

Bent u op zoek naar een Jaguar, maar hoeft dit niet per se een nieuwe te zijn? Dan is een Jaguar occasion zeker wat voor u. Jaguar Lelystad biedt tweedehands Jaguar aan. Benieuwd welke modellen er op dit moment beschikbaar zijn bij Jacob Schaap? Bezoek onze occasion website, vul in wat uw wensen zijn met betrekking tot een tweedehands Jaguar en bekijk alle Jaguar occasions die momenteel aanwezig zijn bij Jaguar Emmeloord.

Tot ons tweedehands aanbod behoren ook Approved Jaguars. Onze Approved modellen voldoen aan strenge eisen. Voordat een auto het Approved certificaat krijgt, wordt het getest op 165 punten. Zo mag de auto niet ouder zijn dan 60 maanden en mag er niet meer dan 125.000 km op de teller staan. Deze auto’s zijn zo goed als nieuw. Bij een tweedehandsauto zijn deze strenge regels qua kilometerstand en leeftijd van de auto niet van toepassing. Wel stellen wij regels over het uiterlijk en de werking van de auto. Wij willen u namelijk de juiste Jaguar ervaring bieden en dat is met een goede veiligheid, veel comfort en luxe. 

 

Bekijk hier onze tweedehands voorraad

Bestel uw tweedehands Jaguar bij Jacob Schaap in Emmeloord

Jacob Schaap authentiek familiebedrijf. Op deze manier wordt het bedrijf ook gerund. Persoonlijke aandacht en een goede service vinden wij heel belangrijk. Mensen moeten zich bij ons op hun gemak voelen. Hiermee bedoelen we naast klanten ook onze medewerkers. Want wanneer onze medewerkers hier fijn werken, zien klanten een vertrouwd gezicht en kunnen wij hen de persoonlijke aandacht geven die zij verdienen.

Naast dat u bij ons een Jaguar kunt kopen, kunt u ook uw auto bij ons onderhouden. We hebben nog meerdere diensten die u bij ons kunt afnemen. Zo kunt u met schade aan uw Jaguar bij ons terecht, maar ook voor een onderhoudsbeurt een reiniging of aircoservice bent u welkom. Staat uw auto bij ons in de garage, maar wilt u mobiel blijven? Maak dan gebruik van vervangend vervoer.

 

Bekijk al onze diensten