Jaguar Jacob Schaap
 

Wilt u meer informatie of advies over de E-PACE die bij u past? Kom langs bij Jacob Schaap!

Locatie en openingstijden

Bent u op zoek naar een E-pACE in Almere?

 

Op een half uur rijden van Almere, staan de specialisten van Jacob Schaap in Lelystad voor u klaar. Wij zijn de officiële Land Rover dealer in de omgeving van Almere. 

Het succes van de F-pace heeft geleid tot een kleinere semi-terreinwagen van Jaguar. De E-Pace is een heuse gezinsauto die wél de uitgesproken sportieve rijeigenschappen heeft. Hoog, stoer en opvallend: dat is hoe we de E-pace het best kunnen omschrijven.

 

Bekijk alle E-PACE uitvoeringen

Proefrit aanvragen

Brochure downloaden

Kenmerken van de E-PACE

 

De E-pace kunnen wij ook we omschrijven als een kleiner broertje van de F-pace. Echter heeft dit Jaguar model nog wél een forse neus, een enorme grille, een aflopende daklijn en smalle achterlichten. Het breed opgezette dashboard geeft u het gevoel dat u in een grotere auto zit dan de E-pace daadwerkelijk is. U zit namelijk erg hoog in de E-pace. De stoelen zijn mooi breed en eenvoudig in te stellen. Ook op de achterbank is er aan ruimte geen gebrek.

Waar je van een SUV comfortabele rij-eigenschappen verwacht, verwacht je bij een Jaguar een sportieve rijstijl. De E-type biedt het allebei. De besturing is fijn en wordt in de sportstand iets zwaarder. Dit zorgt voor een vertrouwenswekkend gevoel, ook op hogeren snelheden. 

Lees meer over de E-PACE

Uitvoeringen van de E-PACE in Almere

 

Het indrukwekkende voorkomen is zonder meer het sterkste punt van de E-pace. Er zijn verschillende uitvoeringen van de E-pace in Almere te vinden:

  • E-PACE P300
  • E-PACE HSE
  • E-PACE R-Dynamic
  • E-PACE R-Dynamic S
  • E-PACE R-Dynamic SE
  • E-PACE R-Dynamic HSE
  • E-PACE Chequered Flag

Benieuwd naar een van de bovenstaande uitvoeringen? Bekijk alle modellen op onze website of kom langs in onze showroom.

Bekijk alle uitvoeringen

 

Bent u benieuwd geworden naar de Jaguar E-PACE? Neem gerust contact met ons op of kom langs in de showroom. De specialisten van Jacob Schaap staan voor u klaar!