Jaguar Jacob Schaap
 
JACOB SCHAAP: UW JAGUAR DEALER IN LEYSTAD

Jaguar Dealer Lelystad

 

Wanneer u kiest voor een Jaguar kiest u voor exclusiviteit en kwaliteit, maar ook voor de perfecte service en klantgerichte dienstverlening van Jacob Schaap, uw officiële Jaguar dealer in Lelystad.

 

Keuze uit alle jaguar modellen

Wij helpen u graag om de beste keuze te maken uit de Jaguar modellen. Onze specialisten staan voor u klaar om advies op maat te geven. Voor een bezoek aan onze showroom is het maken van een afspraak niet nodig. U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom om samen met een van onze medewerkers de Jaguar van uw dromen samen te stellen. Zij adviseren u graag op alle gebieden.

Bekijk hier alle Jaguar modellen

Proefrit Jaguar

LIs uw keuze al gevallen op een specifiek type Jaguar? Dan kunt u bij ons een proefrit aanvragen. Tijdens een proefrit komt u erachter of het type Jaguar voldoet aan al uw wensen. U komt te weten of u comfortabel zit, of u gemakkelijk kunt instappen, de weg goed kunt zien, hoe u de auto vindt rijden en op welke manier de auto optrekt. Ook kunt u alvast een kijkje nemen naar alle mogelijkheden bij uw type Jaguar.

Vraag een proefrit aan

Ook voor het leasen van een Jaguar

Wilt u wel een Jaguar die uw hart sneller doet laten kloppen, maar liever in de vorm van lease? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Welk model u ook wilt rijden, wij doen u een leaseaanbod dat helemaal past bij uw situatie. 

Neem contact met ons op voor alle leasemogelijkheden

Tweedehands Jaguar

Zoekt u een luxe Jaguar met stijl en aanzien, maar betaalt u liever niet de hoofdprijs? Dan is een tweedehands Jaguar zeker wat voor u. Jacob Schaap in Lelystad biedt Jaguar occasions aan. Bekijk ons aanbod of er een tweedehands Jaguar voor u bij zit. Wilt u niet onnodig lang zoeken? Maak dan gebruik van de zoekfunctie. Hierin kunt u aangeven wat uw wensen zijn voor een tweedehands Jaguar. Hierna wordt een lijst vertoond met onze beschikbare Jaguar occasions. 

Bekijk hier onze Jaguar occasions

JAguar garantie

U wilt natuurlijk volledig genieten van optimaal rijplezier. Ons streven naar uitstekende Jaguars stopt namelijk niet wanneer u uw Jaguar na aankoop bij ons ophaalt. Alle nieuwe Jaguars worden bij ons geleverd met vijf jaar garantie. De garantie gaat in op de dag dat de auto aan de eerste eigenaar wordt afgeleverd. Als een onderdeel of accessoire gedurende de garantieperiode moet worden gerepareerd of vervangen moet worden vanwege een fout in de fabricage of het materiaal, wordt dit gratis uitgevoerd door een van onze erkende Jaguar specialisten. 

U bent gedurende deze vijf jaar van harte welkom bij Jacob Schaap voor onderhoud (exclusief reparaties of vervangingen als vervolg van slijtage of schade door gebruik van de auto) zonder bijkomende kosten. Ook garanderen wij het gebruik van originele Jaguar onderdelen tijdens het onderhoud. Onze specialisten zullen ervoor zorgen dat uw Jaguar optimaal presteert.

 

Lees meer over Jaguar Garantie

Diensten Jaguar lelystad

U bent van harte welkom in onze showroom, maar wanneer uw Jaguar iets mankeert bent u ook welkom in onze werkplaats. Onze monteurs helpen u graag bij het onderhoud van uw auto. Denk bijvoorbeeld aan een jaarlijkse APK, ruitreparatie wanneer er een sterretje in uw ruit zit, een aircoreiniging en het wisselen van zomer- en winterbanden. Daarnaast herstellen onze specialisten de schade aan uw Jaguar in een mum van tijd.

Bekijk al onze diensten