Jaguar Jacob Schaap
 

Bent u op zoek naar een tweedehands Jaguar met Approved label in Lelystad?

Bekijk onze huidige Jaguar Approved modellen

jaguar Approved in Lelystad

 

Bent u op zoek naar een tweedehands Jaguar in Lelystad? Kom dan langs bij Jacob Schaap, de officiële Jaguar dealer van Lelystad. Naast normale tweedehands auto’s bieden wij ook tweedehands auto’s aan met een Approved label. Dit zijn tweedehands Jaguars die aan bepaalde strenge eisen voldoen. Kom langs in onze showroom om alle Jaguar Approved modellen van Lelystad te bekijken.

 

Locatie en openingstijden

Wat is een tweedehands Jaguar met Approved label?

Niet zomaar alle tweedehands Jaguars krijgen het Approved label. Deze auto’s zijn getest op 165 punten en voldoen aan bepaalde eisen. Zo mag de auto niet ouder dan 60 maanden zijn en er mag niet meer dan 125.000 km op de teller staan. Op deze manier bent u verzekerd van een tweedehands Jaguar van perfecte kwaliteit. Deze auto’s zijn namelijk nog zo goed als nieuw. Bij normale tweedehands Jaguars zijn deze eisen niet van toepassing. Wel controleren wij de auto op comfort, luxe en staat. Bent u van plan een Jaguar Approved model in Lelystad te kopen? Dan geniet u onder andere van de volgende voordelen:

-       2 jaar garantie

-       2 jaar Land Rover Assistance

-       Geïnspecteerd op 165 punten

-       Reparaties en herstel door Land Rover getrainde technici

-       Originele Land Rover onderdelen

 

Neem contact op voor meer informatie over Approved Jaguars

Ontdek de Jaguar Approved modellen van Lelystad

Op dit moment heeft Jacob Schaap verschillende tweedehands Jaguars en Approved Jaguars op voorraad staan. Dit kunnen auto’s zijn van de volgende modellen:

-       F-pace

-       E-pace

-       F-Type

-       I-Pace

-       New XE

-       XE

-       XF

-       XF Sportbrake

-       XJ

 

Bekijk hier onze voorraad Jaguar Approved modellen

Jacob Schaap als officiële Jaguar Approved dealer van Lelystad

Jacob Schaap is de officiële Jaguar dealer van Lelystad. Onze medewerkers kunnen u dus erg goed adviseren over alles wat bij de aankoop van een Approved Jaguar komt kijken. Samen met u bespreken wij uw wensen en behoeften om te kijken of onze Approved modellen voldoen aan uw wensenlijstje. Wanneer uw oog gevallen is op een Jaguar kan u een proefrit maken. Zo kunt voelen of dit echt uw nieuwe auto wordt. Kom langs in onze showroom in Lelystad om alle tweedehands en Approved Jaguar modellen te bewonderen.

 

Bekijk hier onze openingstijden