Jaguar Jacob Schaap
 

Op zoek  naar een Jaguar Approved model in Flevoland?

Bekijk hier al onze Approved modellen

Jaguar Approved in flevoland

 

Bent u op zoek naar een tweedehands Jaguar, maar wilt u wel verzekerd zijn van de kwaliteit van een nieuwe Jaguar? Bekijk dan eens onze voorraad van Jaguar Approved modellen. Onze Approved modellen worden getest aan de hand van de strenge eisen van Jaguar. Zo weet u zeker dat u een goede aankoop doet. Kom langs in de showroom van Jacob Schaap in Lelystad om alle Jaguar modellen te bekijken.

 

Locatie en openingstijden

Wat is een tweedehands Jaguar met Approved label?

 

Niet zomaar alle tweedehands Jaguars krijgen het Approved label. Deze auto’s zijn getest op 165 punten en voldoen aan bepaalde eisen. Op deze manier bent u verzekerd van een tweedehands Jaguar die zo goed als nieuw is. Bij normale tweedehands Jaguars zonder Approved label zijn deze eisen niet van toepassing. Wel controleren wij alle tweedehands auto’s op comfort, luxe en staat. Koopt u een tweedehands Jaguar met Approved label? Dan geniet u onder andere van de volgende voordelen:

-       2 jaar garantie

-       2 jaar Land Rover Assistance

-       Geïnspecteerd op 165 punten

-       Reparaties en herstel door Land Rover getrainde technici

-       Originele Land Rover onderdelen

 

Neem contact op voor meer informatie over Jaguar Approved

Ontdek de jaguar approved modellen van Flevoland

 

Op dit moment heeft Jacob Schaap verschillende tweedehands Jaguars en Approved Jaguars op voorraad staan. Dit kunnen auto’s zijn van de volgende modellen:

-       F-pace

-       E-pace

-       F-Type

-       I-Pace

-       New XE

-       XE

-       XF

-       XF Sportbrake

-       XJ

 

Bekijk hier onze voorraad Jaguar Approved modellen

Jacob Schaap als officiële Jaguar Approved dealer van Flevoland

 

Jacob Schaap is de officiële Jaguar dealer in Flevoland. Doordat wij al jaren met het merk Jaguar werken, kunnen wij u goed adviseren over de verschillende typen Jaguar. De showroom bevindt zich in Lelystad en is goed bereikbaar vanuit heel Flevoland. Wilt u meer informatie over onze Approved modellen of wilt u deze komen bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Lelystad. Wij zien u verschijnen!

 

Klik hier voor onze locatie en openingstijden