Jaguar Jacob Schaap
 

Op zoek naar een Jaguar met een Approved label in Almere?

Bekijk alle Approved modellen online

Jaguar Approved in Almere

 

Wilt u wel de luxe van een Jaguar ervaren, ook al is het een tweedehands auto? Kom dan eens langs om onze Approved modellen te bekijken. Dit zijn tweedehands Jaguars die aan bepaalde eisen voldoen. Zo weet u zeker dat u een goede aankoop doet. Kom langs in de showroom van Jacob Schaap op steenafworp van Almere om alle Jaguar modellen te bekijken.

 

Locatie en openingstijden

Wat is een tweedehands Jaguar met Approved label?

 

Niet zomaar alle tweedehands Jaguars krijgen het Approved label. Deze auto’s zijn getest op 165 punten en voldoen aan bepaalde eisen. Op deze manier bent u verzekerd van een tweedehands Jaguar van perfecte kwaliteit. De tweedehands Jaguar moet bijvoorbeeld minder dan 60 jaar oud zijn en mag maximaal 125.000 kilometer op te teller hebben staan. De Jaguar Approved modellen zijn nog zo goed als nieuw. Bij normale tweedehands Jaguars zijn deze eisen niet van toepassing. Wel controleren wij alle tweedehands auto’s op comfort, luxe en staat. Koopt u een tweedehands Jaguar met Approved label? Dan geniet u onder andere van de volgende voordelen:

-       2 jaar garantie

-       2 jaar Land Rover Assistance

-       Geïnspecteerd op 165 punten

-       Reparaties en herstel door Land Rover getrainde technici

-       Originele Land Rover onderdelen

 

Neem hier contact op voor meer informatie

Ontdek de Jaguar Approved modellen van Almere

 

Op dit moment heeft Jacob Schaap verschillende tweedehands Jaguars en Approved Jaguars op voorraad staan. Dit kunnen auto’s zijn van de volgende modellen:

-       F-pace

-       E-pace

-       F-Type

-       I-Pace

-       New XE

-       XE

-       XF

-       XF Sportbrake

-       XJ

 

Bekijk hier onze huidige Approved modellen

Jacob Schaap als officiële Jaguar Approved dealer van Almere

 

Jacob Schaap is de officiële Jaguar dealer in Lelystad, op nog geen half uur rijden van Almere. Onze medewerkers kunnen u dus erg goed adviseren over alles wat bij de aankoop van een Approved Jaguar komt kijken. Samen met u bekijken wij of onze Approved modellen voldoen aan uw wensen. Kom langs in onze showroom in Lelystad om alle tweedehands en Approved Jaguar modellen te bewonderen.

 

Bekijk hier onze openingstijden