Jaguar Jacob Schaap
 

Jacob Schaap, uw officiële Jaguar Land Rover dealer in Lelystad

Contactgegevens

Jacob Schaap Lelystad: uw officiële Jaguar en Land Rover dealer

Welke auto u rijdt zegt veel over wie u als persoon bent. Bent u op zoek naar een auto met een ongekende kwaliteit en ongekend veel luxe? Kies dan voor Jaguar of Land Rover. De modellen zijn stijlvol, van de beste kwaliteit en zijn voorzien van veel luxe. Jacob Schaap is gevestigd in Lelystad en is de officiële Jaguar Land Rover dealer van Flevoland. Maak kennis met het merk en bekijk de Jaguars en Land Rovers in onze showroom. Bent u specifiek op zoek naar een Land Rover? Bekijk dan hier onze Land Rover website.

 

Klik hier om naar de Land Rover website te gaan

Jacob Schaap, uw officiële Jaguar en Land Rover dealer

Jacob Schaap is van oudsher een familiebedrijf dat functioneert zoals alleen een authentiek familiebedrijf kan functioneren. Service en persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. Onze klanten worden geholpen door vertrouwde gezichten, waardoor er een hechte en persoonlijke band wordt opgebouwd. Daarnaast is er veel kennis in huis. Vanaf 2016 verkopen wij het merk Jaguar en Land Rover zijn wij dé officiële Jaguar dealer van Lelystad en omstreken. Naast dat wij Jaguar modellen verkopen kunt u bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud. Moet uw Jaguar of Land Rover een APK-keuring ondergaan, is de voorruit beschadigd of wilt u uw auto laten reinigen? De monteurs van Jacob Schaap staan voor u klaar. We plannen een afspraak in en wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt. Wilt u mobiel zijn als uw auto in de garage staat? Maak dan gebruik van vervangend vervoer.  

Bekijk hier alle diensten van Jacob Schaap Lelystad

Ontdek Jaguar Land Rover Jacob Schaap

Bij Jacob Schaap in Lelystad kunt u de modellen van Jaguar en Land Rover komen bekijken. Zowel nieuwe als Approved modellen staan in onze showroom. Approved modellen zijn auto’s die al een eerdere eigenaar hebben gehad, maar nog in een hele goede conditie zijn. Ze zien eruit als nieuw, maar dan tegen een scherpere prijs. Al onze modellen kunt u van dichtbij bekijken en waar mogelijk een proefrit maken. Wij vinden namelijk dat de beste manier om het comfort en de kwaliteit van Jaguar Land Rover te ondervinden, is door zelf achter het stuur te kruipen. Wij begeleiden u tijdens deze rit en u kunt genieten van alle gemakken van de auto.

Klik hier voor alle Jaguar modellen

Klik hier voor alle Land Rover modellen

Ontdek het team van Jacob Schaap

Proefrit aanvragen

Is uw oog al gevallen op een bepaald model Land Rover? Dan kunt u bij Jacob Schaap in Lelystad een proefrit aanvragen. U leert een Land Rover namelijk het beste kennen door er zelf in te rijden. Zo komt u erachter of de auto aan uw gehele wensenlijstje voldoet.

Vraag een proefrit aan