Jaguar Jacob Schaap
 
JACOB SCHAAP

 

JAGUAR

 

Jacob Schaap, uw  officiële Jaguar dealer

 

Welke auto u rijdt zegt veel over wie u als persoon bent. Bent u op zoek naar een auto met een ongekende kwaliteit en ongekend veel luxe? Kies dan voor Jaguar. De modellen zijn stijlvol, van de beste kwaliteit en zijn voorzien van veel luxe. Jacob Schaap is gevestigd in Lelystad en is de officiële Jaguar dealer van Flevoland. Maak kennis met het merk en bekijk de Jaguars in onze showroom. 

 

Contactgegevens Jaguar Jacob Schaap Lelystad

Jacob Schaap, officiële Jaguar dealer

 

Jacob Schaap is van oudsher een familiebedrijf dat functioneert zoals alleen een authentiek familiebedrijf kan functioneren. Service en persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. Onze klanten worden geholpen door vertrouwde gezichten, waardoor er een hechte en persoonlijke band wordt opgebouwd. Daarnaast is er veel kennis in huis. Al jarenlang verkopen wij het merk Jaguar en zijn wij dé officiële Jaguar dealer van Lelystad en omstreken. Naast dat wij Jaguar modellen verkopen kunt u bij ons ook terecht voor reparatie en onderhoud. Moet uw Jaguar een APK-keuring ondergaan, is de voorruit beschadigd of wilt u uw auto laten reinigen? De monteurs van Jacob Schaap staan voor u klaar. We plannen een afspraak in en wij zorgen ervoor dat u weer veilig de weg op kunt. Wilt u mobiel zijn als uw Jaguar in de garage staat? Maak dan gebruik van vervangend vervoer. 

 

Bekijk alle diensten van Jaguar Jacob Schaap

Ontdek Jaguar

 

Bij Jacob Schaap in Lelystad kunt u de modellen van Jaguar komen bekijken. Zowel nieuwe als Approved modellen staan in onze showroom. Approved modellen zijn auto’s die al een eerdere eigenaar hebben gehad, maar nog in een hele goede conditie zijn. Ze zien eruit als nieuw, maar dan tegen een scherpere prijs. Bekijk hier al onze tweedehands modellen.

Al onze modellen kunt u van dichtbij bekijken en waar mogelijk een proefrit maken. Wij vinden namelijk dat de beste manier om het comfort en de kwaliteit van een Jaguar te ondervinden, is door zelf achter het stuur te kruipen. Wij begeleiden u tijdens deze rit en u kunt genieten van alle gemakken van de auto.

 

Bekijk hier alle Jaguar modellen