Jaguar Jacob Schaap
 

Henk Hendrikse

Vestigings- en verkoopmanager

 

De autowereld fascineerde Henk al sinds kinds af aan. Op zijn zeventiende waste hij auto’s als bijbaan en al snel rolde hij in de functie autoverkoper. Naast zijn werk volgde hij de opleiding Verkoopadviseur Mobiliteitsbranche.

Sinds 2008 werkt Henk bij Jacob Schaap. In eerste instantie werkte hij met veel plezier bij de Volvo vestiging in Dronten. Toen Joost Schaap hem vroeg om als Verkoopmanager bij Jaguar Land Rover in Lelystad te komen werken, greep hij deze kans met beide handen aan.

Henk houdt zich bezig met alles wat met autoverkoop te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan het geven van deskundig en passend advies aan bezoekers van de showroom en het inkopen van nieuwe auto’s in de showroom.

Klanten zeggen dat Henk niet verkoopt om te verkopen. Hij heeft echt passie voor de merken en wil zijn klanten zo goed mogelijk helpen. Hij krijgt er dan ook een kick van wanneer klanten echt tevreden zijn met de manier waarop hij ze geholpen heeft. Dit is dan ook gelijk het mooiste compliment wat een klant hem kan geven.

Henk gaat met een tevreden gevoel naar huis wanneer hij veel heeft kunnen doen op een dag, hij mooie nieuwe auto’s heeft kunnen kopen voor in de showroom en veel klanten goed heeft kunnen adviseren. Dit lukt tot nu toe erg goed; hij stapt nog steeds elke dag met veel plezier in zijn auto om te gaan werken.

Een leuk feitje over Henk: hij staat vier keer per week om vijf uur ’s ochtends op om een mooie ronde te gaan hardlopen.

Zijn favoriete Jaguar is een XF Sportbrake. Henk heeft namelijk een grote familie, dus dit grotere type Jaguar komt dan zeker goed van pas!

 

Neem contact op met Henk