Jaguar Jacob Schaap
 
GEBRUIKTE JAGUAR FLEVOLAND

Gebruikte Jaguar Flevoland

 

Bent u op zoek naar een tweedehands Jaguar in Flevoland? Kom dan langs bij Jacob Schaap, officiële Jaguar dealer van Flevoland. 

In onze showroom hebben wij regelmatig tweedehands Jaguars staan. Natuurlijk heeft u allerlei wensen en eisen bij het zoeken naar een tweedehands Jaguar. Denk bijvoorbeeld aan het budget dat u heeft, het bouwjaar van de gebruikte Jaguar, het soort brandstof, de kilometerstand, het trekgewicht en het aantal zitplaatsen. Naast gebruikte Jaguars hebben we ook gloednieuwe modellen in de showroom staan. Breng gerust een bezoek aan onze showroom in Lelystad, onze specialisten staan graag voor u klaar om onze huidige voorraad gebruikte Jaguars te laten zien.

Locatie en openingstijden

Gebruikte Jaguars van Flevoland online bekijken

Wilt u liever alvast op internet een kijkje nemen naar al onze occasions? Bekijk dan onze Approved website. Hier kunt u al uw wensen met betrekking tot een tweedehands Jaguar invullen in het zoekvenster. Op basis van uw wensen worden alleen gebruikte Jaguars vertoond die aan uw wensen voldoen. Zo kunt u snel en eenvoudig de verschillende modellen bekijken die geschikt zijn voor u. Vind de stoere Jaguar  van uw dromen vandaag nog!

Klik hier voor onze tweedehands modellen

Gebruikte Jaguar met Approved label

Naast de allernieuwste modellen verkopen wij ook tweedehands Jaguars. Wij verdelen dit in occasions en Approved modellen. Maar wat is het verschil? Approved Jaguars voldoen aan strenge eisen. Voordat een auto het Approved certificaat krijgt, wordt het getest op 165 punten. Zo mag de auto niet ouder zijn dan 60 maanden en mag er niet meer dan 125.000 kilometer op de teller staan. Deze auto’s zijn zo goed als nieuw. Bij een tweedehandsauto zijn deze strenge regels qua kilometerstand en leeftijd van de auto niet van toepassing. Wel stellen wij regels over het uiterlijk en de werking van de auto. Wij willen u namelijk de juiste Jaguar ervaring bieden en dat is met een goede veiligheid, veel comfort en luxe. 

Bent u nieuwsgierig geworden welke Approved Jaguars er op dit moment op voorraad zijn in Flevoland? Kom dan langs in onze showroom of bekijk de modellen alvast online op onze website.

Bekijk hier al onze Approved modellen

Bestel uw gebruikte Jaguar in Flevoland bij Jacob Schaap

Persoonlijke aandacht en een goede service vinden wij bij Jacob Schaap heel belangrijk. Dit komt doordat Jacob Schaap van oudsher een echt familiebedrijf is. Dit zal u meteen merken wanneer u bij ons binnen stapt. Mensen moeten zich bij ons op hun gemak voelen. Hiermee bedoelen we naast klanten ook onze medewerkers. Want wanneer onze medewerkers hier fijn werken, zien klanten een vertrouwd gezicht en kunnen wij hen de persoonlijke aandacht geven die zij verdienen.

Naast dat u bij ons een nieuwe of gebruikte Jaguar kunt kopen, kunt u als trots bezitter van een Jaguar ook uw auto bij ons onderhouden. We hebben nog meerdere diensten die u bij ons kunt afnemen. Zo kunt u met schade aan uw Jaguar bij ons terecht, maar ook voor een onderhoudsbeurt, een reiniging of aircoservice bent u welkom. Staat uw auto bij ons in de garage, maar wilt u mobiel blijven? Maak dan gebruik van ons vervangend vervoer.

Bekijk hier al onze diensten