Jaguar Jacob Schaap
 

Benieuwd naar onze huidige voorraad gebruikte Jaguars in Emmeloord?

Bekijk al onze gebruikte Jaguars

Bent u op zoek naar een gebruikte Jaguar in Emmeloord?

 

Bent u op zoek naar een andere auto? Zoekt u een auto met klasse, comfort en veel luxe? Dan is Jaguar een uitstekend merk voor u. Voor een gebruikte Jaguar kunt u terecht bij Jacob Schaap. Wij zijn namelijk dé officiële Jaguar dealer van Lelystad. Bent u benieuwd naar de Jaguar occasions in de buurt van Emmeloord? Kom dan eens langs bij ons in de showroom.

 

Verschillende Jaguar modellen in Emmeloord

Naast de allernieuwste modellen verkoopt Jacob Schaap ook gebruikte Jaguars. Deze kunnen we verdelen in tweedehands Jaguars en Approved modellen. Het verschil? Approved auto’s voldoen aan de strengste eisen. Voordat een auto het Approved certificaat krijgt wordt hij getest op 165 punten. Zo mag de auto niet ouder zijn dan 60 maanden en mag er niet meer dan 125.000 km op de teller staan. Deze auto’s zijn zo goed als nieuw. Bij een tweedehands Jaguar zijn deze strenge regels qua kilometerstand en hoe oud de auto is niet van toepassing. Wel stellen wij regels over het uiterlijk en de werking van de auto. Wij willen u namelijk de juiste Jaguar ervaring bieden en dat is met een goede veiligheid, veel comfort en luxe. Bent u nieuwsgierig geworden welke Jaguar occasions in Emmeloord op dit moment op voorraad zijn? Kom dan langs in onze showroom of bekijk de modellen vast online op onze website. 

Weet u al precies welke gebruikte Jaguar aan uw wensen voldoet? Plan dan via onze website een proefrit in.

Bekijk al onze huidige gebruikte Jaguars online

Jacob Schaap als officiële Jaguar dealer in de omgeving van Emmeloord

Jacob Schaap is de officiële Jaguar dealer in de omgeving van Dronten. Het hele team ademt Jaguar. Niet alleen onze verkopers, maar ook de mensen in de werkplaats hebben al jarenlang ervaring met het merk. Alle processen worden dan ook via de standaarden van het merk uitgevoerd. Zo kunt u er van op aan dat u de echte Jaguar ervaring krijgt bij Jacob Schaap. Wij zijn een écht familiebedrijf en vinden service en persoonlijke aandacht heel belangrijk. Daarom bieden wij ook nog andere diensten aan dan het verkopen van nieuwe en tweedehands modellen. Denk bijvoorbeeld aan een APK-keuring, reparaties en onderhoud. Bij ons kunt u voor verschillende diensten terecht. Bent u benieuwd welke diensten wij allemaal aanbieden?

Bekijk hier al onze diensten