Jaguar Jacob Schaap
 

Erik Dekens

Service adviseur

 

Erik Dekens is onze service adviseur. Hij is al sinds sinds de opening van Jaguar Land Rover Jacob Schaap in 2003 werkzaam bij ons. Maar Erik is al langer part of the team; tijdens zijn studie Motorvoertuigentechniek heeft hij stage gelopen bij Volvo Jacob Schaap in Lelystad. Erik heeft toen kennis gemaakt met alle vestigingen van Jacob Schaap en kent het bedrijf dus echt door en door. Toen Jaguar Land Rover Jacob Schaap gebouwd was en hij de kans kreeg om hier aan het werk te gaan, was de keuze dan ook al snel gemaakt.

Erik is uw eerste aanspreekpunt en helpt graag bij al uw vragen. Hij vindt het namelijk het leukste om klanten écht goed te helpen en al hun problemen op te lossen. Erik houdt ervan om klanten te verrassen met een goede service en gaat pas echt met een goed gevoel naar huis als de klant echt tevreden is na zijn hulp.

Daarnaast is Erik verantwoordelijk voor onze onderdelenvoorziening. Elke bestelling die binnen komt is voor hem weer een feestje; hij pakt elke dag mooie cadeautjes uit. 

Natuurlijk is Erik een echte Jaguar fan. Vooral de F-type vindt hij gewoonweg bloedmooi. Omdat het geen alledaagse auto is én hij een sportieve look heeft.

Erik is namelijk zelf ook sportief. Hij loopt graag en vaak hard. Nog een leuk feitje over Erik: naast zijn voorliefde voor Jaguar houdt hij ook enorm van Ducati motoren. Zelf heeft hij er onlangs een gekocht!

Bij onze receptie kunt u terecht bij Erik voor al uw vragen over specifieke onderdelen en accessoires. Erik staat ook telefonisch en via de mail klaar voor u.

 

Neem contact op met Erik