Jaguar Jacob Schaap
 
   

Bandenhotel

 

Het gebruik van winterbanden is ons vaste advies aan klanten. Dit zorgt voor meer veiligheid voor uzelf en uw passagiers. Daarnaast zorgt het ook voor een betere grip op de weg en komt u niet voor verassingen te staan. Wanneer u onder winterse omstandigheden zonder winterbanden rijdt zult u het verschil in rijeigenschappen beslist merken. Het nadeel is dat u altijd een set losse banden of velgen met banden moet opslaan. Wat als u daar geen ruimte voor heeft? Ons Jaguar bandenhotel in Lelystad biedt de oplossing. Maak kennis met onze bandenservice.

 

Sla Banden op na elke wissel

 

Wanneer u uw autobanden bij ons laat wisselen laten wij ze met liefde in ons bandenhotel verblijven. Alle banden zijn gelabeld en plaatsen we op de juiste manier waardoor ze de juiste vorm behouden. Is het weer tijd voor een bandenwissel? Dan staan onze monteurs met de juiste banden klaar. Het bandenhotel is beschikbaar voor al onze klanten. Een fijne bandenservice toch? 

 

Veilige opslag onder ideale condities

 

Het bandenhotel is een veilige ruimte met de ideale condities om uw banden op te slaan. De banden staan hier op de juiste temperatuur en in de ideale positie om ze zo lang mogelijk goed te houden. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat uw banden veilig opgeslagen zijn. Is het weer maart of september? Dan is het tijd om uw banden in te wisselen. Jaguar Jacob Schaap zorgt ervoor dat uw banden in Lelystad klaarstaan om op uw auto te worden gemonteerd. Maak op tijd een afspraak bij uw banden garage in Lelystad op een tijdstip wanneer het u goed uitkomt.

 

Maak een afspraak voor uw bandenwissel