Jaguar Jacob Schaap
 

Anne Klos

Autotechnicus

 

Anne besloot in 2016 een open sollicitatie te sturen naar Jacob Schaap autobedrijven. Hij had namelijk van veel mensen uit zijn netwerk gehoord dat dit een enorm leuk bedrijf is om voor te werken. Naar aanleiding van zijn sollicitatie kwam hij te werken bij Jaguar Land Rover Lelystad. Voor Anne een gave bijkomstigheid om te mogen werken aan auto’s de twee mooie merken Jaguar en Land Rover.

Anne is onze autotechnicus die gespecialiseerd is in het oplossingen van storingen. Hij houdt zich veelal bezig met het achterhalen van (elektrische) storingen en zorgt ervoor dat de storing weer helemaal verholpen is wanneer u uw auto komt ophalen. Naast het oplossen van storingen verricht Anne ook onderhoudswerkzaamheden in de werkplaats.

Zijn droom? Dit werk blijven doen. Geen enkele storing is namelijk exact hetzelfde. Hij vindt het elke keer weer een uitdaging om een storing op te lossen. 

 

Anne legt vaak aan klanten uit hoe een storing of probleem verholpen is. Vaak is dit een erg technisch verhaal. Hij doet altijd zijn best om de klant volledig te laten begrijpen wat hij precies heeft gedaan. Het mooiste compliment wat een klant aan hem kan geven is dat zij echt begrijpen wat hij precies heeft gedaan. Daarnaast vindt Anne het leuk om met klanten mee te denken hoe hun auto nog beter kan functioneren. Zijn doel is dan ook om de klant de allerbeste rijervaring te geven. Wanneer alle auto’s binnen de geplande tijd weer helemaal rijklaar zijn, gaat Anne met een voldaan gevoel naar huis.

Anne brengt veel tijd door in onze werkplaats, maar ook in zijn vrije tijd vindt hij het leuk om met auto’s bezig te zijn. Auto’s zijn echt zijn hobby. Een mooie eigenschap voor een autotechnicus, vinden wij. Ook is Anne een echte teamspeler. Hij is dan ook wekelijks op het korfbalveld te vinden.

Zijn favoriete Jaguar? Daar hoeft hij niet lang over na te denken. Dit is de Jaguar XE. Anne vindt dit de meest allround Jaguar. Daarnaast vindt hij dit type ook nog eens het fijnst rijden

 

Neem contact op met Anne