Jaguar Jacob Schaap
 

Angela den Besten

Receptioniste

Angela is onze receptioniste. Zij is het eerste aanspreekpunt wanneer u onze showroom binnen stapt, bij haar kunt u een werkplaatsafspraak inplannen of terecht voor andere vragen.

Angela is opgegroeid met de paardensport. Op de concoursen zag ze vaak trailers en terreinwagens staan, zo ook Land Rovers. Het robuuste van deze wagens trok haar enorm. Volgens Angela zijn dit écht auto’s met paardenkracht. Jaguar Land Rover staat volgens haar daarnaast centraal voor stijl en allure. De liefde voor Jaguar en Land Rover ontstond dan ook al vroeg. Je zal Angela ook zeker tegenkomen bij het jaarlijkse Polo en Country Fair Evenement te Putten op het terrein van Stal Lozeman. Jaguar Land Rover Jacob Schaap is één van de hoofdsponsors van dit jaarlijkse evenement. Wij zijn daar aanwezig en bieden onze Land Rovers aan voor de Land Rover Experience. U heeft op deze jaarlijks terugkomende dag de mogelijkheid de diverse modellen zelf uit te testen. 

Haar grote passie in dit werk? Dat is het klantcontact! Angela haar doel is om elke dag weer de klant met een tevreden gevoel naar huis te laten gaan. Zij streeft ernaar elke klant perfect te kunnen helpen en daarmee aan hen een goede service te kunnen bieden. 

 

Het mooiste compliment dat een klant aan Angela kan geven is dan ook dat zij de goede service benoemen. Daarvanuit hoopt ze dat de klanten voor onderhoud en service terug komen naar Jaguar Land Rover Jacob Schaap te Lelystad of om hun volgende auto aan te schaffen bij ons als hun dealer.

Daarnaast is Angela een echte teamplayer. Zij werkt graag samen met haar collega’s om de klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen. De onderlinge sfeer in het team is erg goed, daarmee is elke werkdag een prettige werkdag.

Haar favoriete Jaguar? Absoluut de XF Sportbrake! Veel auto’s in dit segment vind ik typische gezinsauto’s. Natuurlijk is deze Sportbrake dat ook vanwege de grote kofferbakruimte, maar dan met stijl en zeer sportieve rijeigenschappen!

Naast de XF Sportbrake is natuurlijk de F-Type onmisbaar. Het geluid van de motor, de cockpit, de prachtige lijnen … Alles aan deze auto zegt, gaan! 

Neem contact op met Angela