Jaguar Jacob Schaap
 

Albijn de Meyier

Albijn

 

Voordat Albijn bij Jacob Schaap aan de slag ging, werkte hij al voor verschillende autobedrijven. Daar hield hij zich als magazijn manager voornamelijk bezig met onderdelen. Toen hij op een dag bij Jacob Schaap langs kwam om een aantal onderdelen af te leveren, werd hij gewezen op een openstaande vacature. Hij woonde toen al in Lelystad en het warme welkom dat hij hier kreeg gaf hem meteen een goed gevoel. “De sfeer was laagdrempelig en de medewerkers erg vriendelijk” 

Sinds 2021 is Albijn aan het werk als service adviseur bij Jacob Schaap. Hij houdt zich bezig met het in ontvangst nemen en uitgifte van klantenauto's en alles wat daarmee te maken heeft. Albijn is een aanspreekpunt voor onze klanten en de kans is dus best groot dat u hem tegenkomt wanneer u binnenloopt in de showroom. Dat vindt hij meteen ook het leukste aan zijn werk: het contact met klanten. Albijn is er trots op dat we bij Jacob Schaap zo veel mogelijk regelen en ontzorgen voor onze klanten.  

Klanttevredenheid staat dan ook centraal in zijn werk. Sterker nog, Albijn gaat pas écht tevreden naar huis als iedere klant naar wens is geholpen. Een auto is volgens hem namelijk niet alleen een auto, maar een manier voor mensen om naar hun werk of op vakantie te gaan. Hij lost graag problemen op en vindt het fijn om klanten weer met een gerust hart op pad te kunnen sturen. Deze mindset merkt hij ook binnen het bedrijf. Volgens Albijn staat bij Jacob Schaap de klant echt voorop.  

Het mooiste compliment dat je Albijn dan ook kan geven is dat klanten hem laten weten dat ze goed geïnformeerd en geholpen zijn en met een tevreden gevoel naar huis gaan. Daarnaast vindt Ablijn met name de diversiteit leuk aan zijn werk. 

Een ander leuk feitje over Albijn: naast zijn werkt is hij tegenwoordig regelmatig achter zijn drumstel te vinden. Gelukkig is het een elektronisch drumstel met koptelefoon, waardoor hij zich geen zorgen hoeft te maken om klachten van de buren. 

Zijn gezin is het allerbelangrijkste voor Albijn. Vandaar misschien dat hij de Jaguar F-Pace kiest als zijn favoriete auto. Volgens hem is de F-Pace niet over de top, maar wel gewoon een hele nette, betrouwbare gezinsauto. Perfect voor Albijn dus.  

Neem contact op met Albijn