Jaguar Jacob Schaap
 

De aircospecialisten van Jacob Schaap in Lelystad zorgen er graag voor dat uw airco optimaal werkt!

Maak een afspraak voor een volledige aircoservice

Aircoservice

 

Airconditioning: we kunnen niet meer zonder. In de zomer zorgt het koelte wanneer de zon je auto verwarmt. ‘s Winters zijn de ramen van uw Jaguar snel vrij van condens dankzij de warme en droge lucht die door de auto circuleert. Hitte in de auto en geen zicht door condens is natuurlijk vervelend, dus een werkende airco is cruciaal. Wij zorgen er graag voor dat uw airconditioning altijd perfect werkt.

 

Airco onderhoud

 

Om een perfecte werking van uw airconditioning te garanderen, is een jaarlijkse controle van uw aircosysteem van belang. De airco van uw Jaguar is namelijk gevuld met koelmiddel. Hiervan komt zo’n 8 procent per jaar vrij. Wanneer er te weinig koelmiddel in uw airco zit, presteert uw airco niet maximaal. Sterker nog: het kan ervoor zorgen dat de airco uiteindelijk kapot gaat. Iets wat uiterst zonde is! Een regelmatige check zorgt ervoor dat u dit niet overkomt.

Tijdens een onderhoudsbeurt voor de airconditioning van uw Jaguar wordt het gehele aircosysteem gecontroleerd op lekkages, worden alle technische mankementen weer recht gezet en vullen we uw airco bij. Hierna kunt u weer optimaal genieten van de airco in uw Jaguar.

Reiniging

 

Naast het laten uitvoeren van airco onderhoud, adviseren wij ook om uw airco minimaal een keer per jaar te laten reinigen. Door uw airco te reinigen, voorkomt u dat er geuren uit uw airco komen. Wanneer u niets ruikt wanneer u de airco van uw Jaguar aan zet, betekent dit niet dat er geen vuil in het aircosysteem zit. Zorg er daarom voor dat u altijd fris in de auto kan zitten met de airco aan en reinig uw airco preventief.

Een airco reiniging bestaat uit het reinigen van alle luchtkanalen. Hierdoor worden micro-organismen die zorgen voor de welbekende nare luchtjes verwijderd. Na een reiniging zijn al uw luchtroosters weer schoon, werkt uw airconditioning weer naar behoren en ruikt uw Jaguar weer als nieuw.

De airco specialist van Jacob Schaap in Lelystad voert graag een aircocheck uit. Maak snel een afspraak voor een volledige airco service voor uw Jaguar!

 

Maak een afspraak voor een airco reiniging